02 - Senior  sportief actief 2e week

Uithoorns koor zingt met Toppers in Arena


Geplaatst op: 20 april 2012

Op 17, 18 en 19 mei zingt Soul- en Motownkoor D-F!NE met de Toppers in een uitverkocht Arena!

Soul- en Motownkoor D-F!NE uit Uithoorn bestaat nu 9 jaar en treedt regelmatig op in de regio. Wij zingen nummers als: Heal the world, Sweet inspiration, Proud Mary, We are family, Celebration, Superstition, Respect en nog veel meer. Daarbij worden wij begeleid door een professionele dirigente.

Door een combinatie van swingende, maar soms ook ingetogen choreografie komen de nummers goed tot hun recht. Een optreden van D-F!NE staat garant voor een feestje!

Na workshops met Lils Mackintosh en Margriet Eshuijs en optredens in Paradiso en met Danny de Munk en Henk Poort in de schouwburg van Amstelveen kunnen wij binnenkort het volgende hoogtepunt op onze CV noteren:

Drie avonden op rij zullen de dames van Soul- en Motownkoor D-F!NE samen met René Froger zingen voor een uitverkocht Arena! Speciaal voor de ondersteuning van de voedselbank schreef René Froger een lied dat hij op deze drie avonden zal zingen. Hij wordt hierbij versterkt door een koor van 300 dames en heren, waaronder de leden van Soul- en Motownkoor D-F!NE uit Uithoorn.
Na een repetitie en een generale repetitie zullen er drie optredens volgen voor een uitverkocht Arena!

Dames tussen de 18 en 45 jaar die het leuk vinden om in de toekomst mee te zingen en swingen met D-F!NE kunnen zich opgeven om een repetitie bij te wonen en een stemtest te doen. Alle informatie hierover is te vinden op www.soulkoor.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorns koor zingt met Toppers in Arena

Op 17, 18 en 19 mei zingt Soul- en Motownkoor D-F!NE met de Toppers in een uitverkocht Arena! Soul- en Motownkoor D-F!NE uit Uithoorn bestaat nu 9 jaar en treedt regelmatig op in de regio. Wij zingen nummers als: Heal the world, Sweet inspiration, Proud Mary, We are family, Celebration, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: