Wederom nederlaag voor CSW

Geplaatst op: 20 maart 2016

CSW leed zaterdag op eigen veld opnieuw een nipte nederlaag tegen een goed voetballend ARC. De ruststand van 0-1 werd tevens de eindstand.

De eerste helft was het ARC dat de betere ploeg was. CSW kon zich voornamelijk beperken tot verdedigen en kon vooralsnog weinig gevaar stichten richting het doel van ARC. ARC had wel degelijk mogelijkheden op een voorsprong maar was iets te slordig bij het afwerken van de kansen. Ook de levensgevaarlijk hoekschoppen van ARC leverden soms hachelijke situaties op voor het doel van CSW. CSW kon er een paar keer uitkomen maar was vaak te slordig bij de laatste bal om echt gevaarlijk te worden. Het goed combinerende ARC kwam tien minuten voor de rust aan de leiding. Een knappe combinatie in het strafschopgebied werd prima afgerond in de korte hoek. ARC bleef daarna aanzetten maar CSW wist de rust te halen zonder verdere schade.

Na rust een scherper CSW dat nu wel degelijk kansen wist te creëren. De duels werden feller aangegaan en zodoende iets meer balbezit voor de ploeg uit Wilnis. CSW kreeg een prima kans op de gelijkmaker na een prachtige aanval. Mike Cornelissen bediende de geheel vrijstaande Jay Klaas Wijngaarden op rechts. Wijngaarden gaf de bal precies op maat voor de voeten van Vincent van Hellemondt die ook goed inschoot maar de keeper van ARC redde met een geweldige reflex. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de ruimtes steeds groter en verzuimde ARC de wedstrijd definitief in het slot te gooien. De ploeg uit Alpen a/d Rijn was namelijk nogal slordig of te zelfzuchtig bij de afwerking. Zodoende bleef CSW nog hopen op een beter resultaat en dat er leek er ook te komen na een mooie combinatie tussen Mike en Dave Cornelissen. Dave leek te gaan scoren maar zijn lage schuiver werd door de prima doelman van ARC met de vingertoppen uit het doel getikt. Ook uit de rebound kon niet gescoord worden. Zodoende bleef CSW opnieuw puntloos en moet de ploeg zich volledig gaan richten op de laatste zes wedstrijden van het seizoen wat zes finales zullen gaan worden voor lijfsbehoud in de 1e klasse.

CSW leed zaterdag op eigen veld opnieuw een nipte nederlaag tegen een goed voetballend ARC. De ruststand van 0-1 werd tevens de eindstand. De eerste helft was het ARC dat de betere ploeg was. CSW kon zich voornamelijk beperken tot verdedigen en kon vooralsnog weinig gevaar stichten richting het doel … Lees meer »