001 - Escaperoom aglemeen

Lionsclub organiseert plantenmarkt in Zuiderwaard Vinkeveen


Geplaatst op: 17 april 2012

Wegens het enorme succes van voorgaande jaren, organiseert de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen weer haar Plantenmarkt op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april.
Net als vorig jaar zal de verkoop plaatsvinden bij het winkelcentrum in Vinkeveen op het pleintje bij de postbussen.

Een grote verscheidenheid aan planten zal weer worden aangeboden, zowel eenjarige als vaste planten. Van begonia's en geraniums tot lavendel, hanging baskets en perkgoed, voor ieder wat wils om uw tuin of balkon mee op te fleuren.

Wat zijn de ingrediënten? Dankzij de samenwerking met tuincentrum Rijdes in Vinkeveen kunnen de kwaliteitsplanten tegen vergelijkbare prijzen als in de tuincentra worden aangeboden. Maar nu steunt u met uw aankoop een goed doel.

Dit jaar zal namelijk een aantal jongeren uit de Woongroep Vinkeveen op de plantenmarkt meehelpen. Deze woongroep bestaat uit 12 jongeren met een verstandelijke beperking die in november 2011 op de Prins Bernhardlaan 2 te Vinkeveen zijn komen wonen.
De opbrengst van de plantenverkoop zal dan ook besteed worden aan de inrichting van hun gemeenschappelijke tuin, zodat ze samen een gezellige eerste zomer in Vinkeveen kunnen beleven.

Begin het voorjaar dus goed, fleur uw tuin op met het goede gevoel dat u tevens deze Lions activiteiten ondersteunt!
De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen ziet u dus graag op de plantenmarkt en wil tuincentrum Rijdes nogmaals hartelijk danken voor hun medewerking!

Vrijdag 20 april: 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 21 april: 9.00 uur tot 18.00 uur

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lionsclub organiseert plantenmarkt in Zuiderwaard Vinkeveen

Wegens het enorme succes van voorgaande jaren, organiseert de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen weer haar Plantenmarkt op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april.Net als vorig jaar zal de verkoop plaatsvinden bij het winkelcentrum in Vinkeveen op het pleintje bij de postbussen. Een grote verscheidenheid aan planten zal weer worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: