CSW verliest wederom

Geplaatst op: 3 april 2016

De eerste kans van de wedstrijd was voor Valken. Een voorzet vanaf de rechterkant kwam bij de tweede paal maar werd gelukkig voor CSW naast geschoten. Daarna een prima schot van Sander Kunkeler dat door de keeper van Valken over de lat werd getikt. Op een moeilijk bespeelbaar veld werd aan beide kanten veel balverlies geleden en erg hoogstaand was het allemaal niet. Een paar pittige overtredingen op spits van Hellemondt werd door de scheidsrechter met een vermaning afgedaan. Tien minuten voor rust kwam Valken op voorsprong. Een afgemeten lage voorzet vanaf rechts werd recht voor het doel onhoudbaar ingetikt. Voor rust kreeg CSW nog mogelijkheden op de gelijkmaker. Een inzet van Oscar Leune werd door de doelman onschadelijk gemaakt en een kopbal van Maikel Pauw werd van de doellijn gered. Een forse overtreding van de doelman op de voeten van van Hellemondt werd door de scheidsrechter gezien als een verdedigende actie.

Na rust meteen een enorme kans voor Vincent van Hellemondt maar ook in dit geval was de doelman van Valken de winnaar. De gehele tweede helft veel balbezit voor CSW maar het ontbrak de ploeg aan vernuft en creativiteit om de muur van Valken te slechten. Uit de counters bleef Valken de gevaarlijkste ploeg maar vooralsnog konden zij het karwei niet afmaken. CSW werd nog een paar keer gevaarlijk via hoekschoppen maar het zat er deze middag duidelijk niet in voor de ploeg uit Wilnis. Acht minuten voor tijd werd de wedstrijd door Valken beslist. Na een prima uitgespeelde aanval kwam de bal voor het doel en vervolgens knap binnengetikt. CSW probeerde nog wel wat aan deze stand te veranderen maar helaas zonder succes.

CSW is door het verlies van 2-0 uit bij Valken ’68 dieper in de problemen gekomen. Beide ploegen stonden op een gelijk aantal punten maar Valken loopt dus nu drie punten uit op CSW in de onderste regionen van de ranglijst. De eerste kans van de wedstrijd was voor Valken. … Lees meer »