001 - Escaperoom aglemeen

Jaap Bond lost startschot Nationaal Regenboog Evenement 2012


Geplaatst op: 17 april 2012

Gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland verricht vrijdag 6 juli de opening van de zeilwedstrijden in Aalsmeer. Op deze derde wedstrijddag van het Nationaal Regenboog Evenement 2012 wordt er gezeild op de Westeinderplassen in Aalsmeer.

Veel belangstelling provinciebesturen
Naast Jaap Bond zullen de commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland, de heer J. Franssen en de commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen in hun provincie het startschot lossen.

Nationaal Regenboog Evenement 2012
Het Nationaal Regenboog Evenement is de zeilsensatie van de Randstad waar gedurende vijf dagen midden in het Groene Hart op vijf Hollandse- en Utrechtse plassen in drie provincies recreatie, watersport en gezelligheid hand in hand gaan. De oer-Hollandse zeilklasse de Regenboog neemt de inwoners van de Randstad mee op tournee langs authentieke dorpen, boeiende meren en rustieke fiets- wandel- en kanoroutes. En terwijl op het water een spannende zeilcompetitie plaatsvindt waar de zeilers dagelijks strijden om de zilveren Regenboog, staat de kade vol van activiteiten en evenementen voor de inwoners en toeristen.

Zeilwedstrijden op de Hollandse- en Utrechtse plassen
Het Nationaal Regenboog Evenement opent op 3 juli 2012 in Leiden. De wedstrijden worden gehouden van woensdag 4 juli 2012 tot en met zondag 8 juli 2012, op de Kaag, Braassemermeer, Westeinderplassen, Vinkeveense Plassen en Nieuwkoopse Plassen.

Zie voor meer informatie www.nationaalregenboogevenement.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jaap Bond lost startschot Nationaal Regenboog Evenement 2012

Gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland verricht vrijdag 6 juli de opening van de zeilwedstrijden in Aalsmeer. Op deze derde wedstrijddag van het Nationaal Regenboog Evenement 2012 wordt er gezeild op de Westeinderplassen in Aalsmeer. Veel belangstelling provinciebesturenNaast Jaap Bond zullen de commissaris van de Koningin in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: