Atlantis C2 wint overtuigend met 1-11

Geplaatst op: 11 april 2016

Zaterdag 9 april mocht Atlantis C2 al vroeg in de ochtend naar Kockengen om een wedstrijd te spelen tegen ESDO C2. Een bekende tegenstander waar Atlantis meerdere keren tegen heeft gespeeld met wisselende uitslagen.

Vanwege de afwezigheid van Sanne Verwer en Sjenna Dijkhorst begon Atlantis in een andere opstelling dan normaal. In de eerste aanval begonnen dan ook Maud de Jong, Djeena Warrels, Danique Mayenburg en Julie van der Schaft. De eerste verdediging bestaande uit Nathanja van Woerkum, Fay Trompert, Eva van Rossum en Emma Brokx begon fel aan de wedstrijd en maakte het ESDO erg lastig om aan goede kansen toe te komen. De aanval moest eerst even zoeken maar vond gelukkig al snel de korf waardoor Atlantis de rust in ging met een mooie voorsprong van 0-4. Na een paar goede aanwijzingen en tips van coaches Joy Trompert en Ivanka Kooistra werd na de rust Tessa Verweij ingebracht voor Julie van der Schaft. Atlantis begon meteen scherp aan de tweede helft en creëerde mooie kansen door middel van goed samenspel. Hierdoor werd de voorsprong verder uitgebouwd en was de overwinning zo goed als zeker.

Dank aan de invallers Fay Trompert en Tessa Verweij die ook hun steentje hebben bijgedragen aan deze mooie overwinning.

Atlantis C2 speelt zaterdag 23 april weer een thuiswedstrijd tegen Argus C1. Iedereen is welkom om het team te komen aanmoedigen op het terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Zaterdag 9 april mocht Atlantis C2 al vroeg in de ochtend naar Kockengen om een wedstrijd te spelen tegen ESDO C2. Een bekende tegenstander waar Atlantis meerdere keren tegen heeft gespeeld met wisselende uitslagen.  Vanwege de afwezigheid van Sanne Verwer en Sjenna Dijkhorst begon Atlantis in een andere opstelling dan … Lees meer »