Geen punten voor Atlantis 2 tegen VZOD 2

Geplaatst op: 11 april 2016

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 mocht zaterdag 9 april aantreden tegen VZOD 2 voor de eerste thuiswedstrijd van dit buitenseizoen. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 11-16 als eindstand.

Het eerste aanvalsvak bestond uit: Cynthia Sassen, Joy Trompert, Timo Jongeling en Mark Kruiswijk. In de verdediging begonnen: Natasja Korver, Tamara Steen-Gortemulder, Jacco van Koeverden-Brouwer en Koen van Wermeskerken.
De wedstrijd begon gelijkwaardig maar VZOD wist toch langzaam maar zeker een voorsprong op te bouwen. Met een ruime variatie aan mooie aanvallen en vele kansen, maar toch ook veel fouten wisten beide teams in totaal 9 keer te scoren. De ruststand: 3-6.

Tijdens de rust werd door de nieuwe coach Chantal Poolman nogmaals duidelijk gemaakt dat we geduld moesten hebben om de juiste aanvallen af te ronden en verdedigend minder het één op één duel aan moesten gaan, aangezien hiermee in de eerste helft de meeste fouten werden gemaakt.

In de tweede helft ging het qua spel beter maar dat was in de score niet echt terug te zien. VZOD wist zijn voorsprong nog verder uit te bouwen naar vijf en later zelfs tien punten. Atlantis probeerde zo veel mogelijk mee te scoren maar dat lukte maar heel weinig.

Na twee wissels sloot Atlantis de wedstrijd af met nog een mooie terugslag van vier doelpunten achter elkaar, gevolgd door een afgemaakte strafworp van VZOD en nogmaals twee doelpunten op rij.  Helaas kwam deze opleving te laat en werd de einduitslag daarom ook 11-16 voor de uitspelende ploeg uit Kudelstaart.

Volgende week hoopt Atlantis 2 meer gelukt te hebben tegen Luno 2. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 11.00 uur op het terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Wij hopen op veel publiek dat ons komt aanmoedigen bij deze belangrijke wedstrijd.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 mocht zaterdag 9 april aantreden tegen VZOD 2 voor de eerste thuiswedstrijd van dit buitenseizoen. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 11-16 als eindstand.   Het eerste aanvalsvak bestond uit: Cynthia Sassen, Joy Trompert, Timo Jongeling en Mark Kruiswijk. In de verdediging begonnen: Natasja Korver, … Lees meer »