01 - Nooit Gedacht

Workshop ‘zeepketting’ maken tijdens de mantelzorgsalon


Geplaatst op: 17 april 2012

Maandag 23 april kunnen mantelzorgers uit de Ronde Venen onder begeleiding van vrijwilligster Nel Verbruggen, een zeepketting maken. Ook deze salonmiddag wordt weer mogelijk gemaakt door de Round Table 169.

Er is plaats voor 15 personen. U kunt zich aanmelden bij Stichting de Baat, tel 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl. Uiteraard wordt er voor koffie/thee en wat lekkers gezorgd. De kosten voor deze workshop zijn € 3,00 per persoon.

Bent u mantelzorger en woont u in De Ronde Venen, dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgsalon op maandag 23 april van 13.30 tot 15.30 uur in De Buurtkamer aan de G. van Aemstelstraat 5 in Mijdrecht.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsgroep voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats. Let op: vanwege Koninginnedag vindt het deze maand een week eerder plaats.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop ‘zeepketting’ maken tijdens de mantelzorgsalon

Maandag 23 april kunnen mantelzorgers uit de Ronde Venen onder begeleiding van vrijwilligster Nel Verbruggen, een zeepketting maken. Ook deze salonmiddag wordt weer mogelijk gemaakt door de Round Table 169. Er is plaats voor 15 personen. U kunt zich aanmelden bij Stichting de Baat, tel 0297 - 230280, of per … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: