001 - Homan Zonnepanelen

Naschoolse activiteit streetdance afgesloten met optreden


Geplaatst op: 16 april 2012

Donderdag 12 april hebben een aantal stoere kids van verschillende scholen uit Mijdrecht de naschoolse activiteit streetdance afgesloten met een spetterend optreden. Zes weken lang kwamen de kinderen bijeen in de speelzaal van de Driehuisschool voor de cursus streetdance onder leiding van Edith Blok. Tijdens deze lessen werd er gewerkt aan een aantal stoere dansen. Na 6 weken hard werken werd de cursus afgesloten met een optreden voor alle ouders, broertjes, zussen, opa's en oma's. Stoer gekleed met spijkerbroek, wit shirt en hun meest coole pet hebben ze staan knallen op verschillende nummers.

De naschoolse activiteiten in Mijdrecht en Wilnis zijn georganiseerd door een werkgroep van het samenwerkingsverband ‘Samen Sterk voor Kinderen', bestaande uit een aantal vrouwen die zich hier vrijwillig voor inzetten. Veel basisscholen hebben meegewerkt en zijn blij met dit initiatief, nadat de Brede School- activiteiten waren stopgezet door de gemeente. Naast de streetdance-lessen, konden kinderen ook deelnemen aan activiteiten zoals trommelen, improvisatietoneel en taarten decoreren.

In het najaar doen ALLE scholen in Mijdrecht en Wilnis mee en wordt het activiteitenaabod uitgebreid.

Het samenwerkingsverband `Samen Sterk voor Kinderen` wil vanuit een divers aanbod van activiteiten en verschillende vormen van begeleiding, kinderen bereiken en ondersteunen in hun ontwikkeling. Het samenwerkingsverband bestaat uit professionals op het gebied van training, coaching, therapie en creatieve ouder - en kindondersteuning. Zij houden zich sinds de oprichting in 2010 bezig met intervisie en actief samen te werken met elkaar. Binnenkort zullen alle deelnemers op de website www.ssvk.nl te vinden zijn!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Naschoolse activiteit streetdance afgesloten met optreden

Donderdag 12 april hebben een aantal stoere kids van verschillende scholen uit Mijdrecht de naschoolse activiteit streetdance afgesloten met een spetterend optreden. Zes weken lang kwamen de kinderen bijeen in de speelzaal van de Driehuisschool voor de cursus streetdance onder leiding van Edith Blok. Tijdens deze lessen werd er gewerkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: