001 -Brouwer Transport

Meiden E2 Springschans tweede met schoolvoetbaltoernooi


Geplaatst op: 16 april 2012

Op vrijdagavond 13 april verzamelden negen gespannen meiden (E2) van de Springschans zich in de kantine van de Legmeervogels, helaas was Tess er dit keer niet bij. Vandaag was de finale schoolvoetbal en de meiden moesten drie wedstrijden spelen. Om 19.00 uur hadden ze de eerste wedstrijd tegen de Kajuit. Een wedstrijd waar de Springschans meiden veel op de helft van de tegenpartij waren. Beide teams speelden goed maar de kansen waren er voor de Springschans. Door een doelpunt van Chinouk en van Kim sloten ze de eerste wedstrijd met een 2-0 winst af. Daarna was de wedstrijd tegen de Zon. Een spannende wedstrijd waarbij de Springschans heel veel kansen kreeg. Charlotte, Yael en Alisha van de Springschans kwamen meerdere keren gevaarlijk dichtbij. Helaas lukte het niet om een kans om te zetten tot een doelpunt dus eindigde deze wedstrijd in een 0-0.

Toen moesten ze tegen de Kwikstaart waarvan bekend was dat zij goed spelen. De meiden van de Kwikstaart speelden goed over en kwamen vaak gevaarlijk bij het doel van de Springschans. Florien stopte een paar mooie ballen. Pam, Aster en Michelle verdedigden goed. De meiden van de Kwikstaart hadden nog een goed schot en deze zorgde voor 1-0. De Springschans meiden hebben ook een paar kansen gehad maar helaas konden ze er geen gelijkspel van maken. Al met al hebben de meiden enorm goed gevoetbald en het enthousiasme spatte er vanaf. De tweede plaats was dan ook een terechte verdienste.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meiden E2 Springschans tweede met schoolvoetbaltoernooi

Op vrijdagavond 13 april verzamelden negen gespannen meiden (E2) van de Springschans zich in de kantine van de Legmeervogels, helaas was Tess er dit keer niet bij. Vandaag was de finale schoolvoetbal en de meiden moesten drie wedstrijden spelen. Om 19.00 uur hadden ze de eerste wedstrijd tegen de Kajuit. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: