CSW E2 kampioen

Geplaatst op: 16 april 2016

Na een erg zware eerste helft van het seizoen, ging het na de korte winterstop gewoonweg fantastisch. Tot de wedstrijd van 16 april 2016 werden alle wedstrijden met zeer ruime cijfers gewonnen. De kampioenen van dit seizoen wisten er 68 in te schoppen en kregen slechts 1 doelpunt tegen. Het kampioenschap was al binnen toen er voor de vorm nog wel een spannende uitwedstrijd moest worden gespeeld tegen de E2 van De Vecht in Loenen aan de Vecht. Nadat alle spelers zich hadden omgekleed kon de wedstrijd beginnen.

Na goede pas van Rody, keerde de keeper een knap schot van Jens waarna Jari de score opende. De heren van De Vecht lieten dit niet op zich zitten en vielen daarna sterk aan. Binnen enkele minuten stond het 1 - 1. Na een goed genomen hoekschop door Chris werd de bal veroverd door de Loenense heren, maar door goed verdedigend werk van Marijn werd deze aanval aanvankelijk verijdeld. Helaas werd er na een zeer lange spurt van de beste speler van de tegenstander prachtig door hem gescoord. Na de 2 - 2 werden er door onze heren nog enkele kansen onbenut gelaten, waarna dezelfde aanvaller de score op 3 - 2 zette. De scheidsrechter blies op zijn fluit voor de rust. Keeper Nikodem dook na de rust de goede hoek van het doel in, redde knap en kreeg hierna een penalty tegen die hij prachtig stopte. De volgende kans was voor Moos die na een goede voorzet van Kik de bal hard op de lat schoot. Het zat onze heren helaas niet mee deze zaterdag, want direct hierna ging er weer een bal het CSW-doel in. Na een goed genomen hoekschop door Robin werd het 4 - 3. De wedstrijd was dus nog niet gespeeld. Na meer goede kansen voor CSW, die helaas onbenut bleven, werd de eindstand 5 - 3. Ondanks de teleurstelling was er champagne voor het sterrenteam.

Na aankomst in Wilins was het feest bij CSW, want onder luid gejuich en met het bekende lied "We are the champions" dat door de speakers schalde kwamen de trotse heren van de E2 de kantine in. Hier volgde na alle felicitaties het gebruikelijke kampioensmaal voor deze kanjers: patat met limonade.

Na een erg zware eerste helft van het seizoen, ging het na de korte winterstop gewoonweg fantastisch. Tot de wedstrijd van 16 april 2016 werden alle wedstrijden met zeer ruime cijfers gewonnen. De kampioenen van dit seizoen wisten er 68 in te schoppen en kregen slechts 1 doelpunt tegen. Het … Lees meer »