Atlantis 2 pakt weer punten

Geplaatst op: 16 april 2012

Het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis was deze week afgereisd naar Noordwijk, om het daar op te nemen tegen Fluks 3. Door blessures van Jimmy de Koning en Kristian Geerdinck, en de afwezigheid van Martijn de Horde, werden Robin van 't Schip en Sjors Warmer bereid gevonden om met het team mee te gaan. Atlantis begon de wedstrijd goed en scoorde gelijk 2 doelpunten, maar helaas werd deze voorsprong na de vakwisseling teniet gedaan en kwam Fluks op 2-2. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar voor de rust kon Fluks toch uitlopen naar een stand van 7-4. In de rust werden de koppen even bij elkaar gestoken om het belang van winst tegen deze tegenstander te benadrukken. Daarna ging Atlantis vol goede moed de tweede helft in.

Het werd erg spannend omdat Atlantis wist in te lopen naar een stand van 7-7. Na een wissel kwam het einde steeds dichter bij en heeft de stand gestaan op 9-9, daarna werd er door beide teams nogmaals gescoord. In de laatste minuten werd duidelijk welk team er met de winst vandoor ging. Het gesponsorde team door Rabobank wist nog te scoren zodat de eindstand op 10-11 uitkwam en de punten meegenomen konden worden naar Mijdrecht. Na een week rust vanwege de landelijke finale in de Korfbal League speelt Atlantis 2 zaterdag 28 april om 13.55 uur op eigen terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht tegen Fiks 3.

Het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis was deze week afgereisd naar Noordwijk, om het daar op te nemen tegen Fluks 3. Door blessures van Jimmy de Koning en Kristian Geerdinck, en de afwezigheid van Martijn de Horde, werden Robin van 't Schip en Sjors Warmer bereid gevonden … Lees meer »