001 -Family
Bezoek CDA 2e kamerleden om over gevolgen 130km te praten

Bezoek CDA 2e kamerleden om over gevolgen 130km te praten


Geplaatst op: 25 april 2016

Op vrijdag 22 april kwamen CDA 2e kamerleden Jaco Geurts en Erik Ronnes naar Baambrugge om met eigen ogen te zien welke gevolgen de verhoging van de snelheid op de A2 heeft op de bedrijfsvoering van de boeren in ons gebied. De familie De Groot van de Binnenweg in Baambrugge ontving de kamerleden op verzoek van Wethouder David Moolenburgh, hun bedrijf grenst aan direct aan de A2. De boerderij is al generaties familiebezit en de zoons van Joost willen hun vader graag opvolgen.

Naast CDA fractie leden Nico de Dood, Robert Seisner, Simone Borgstede en Rein Kroon waren er ook verschillende andere agrarische ondernemers uit De Ronde Venen en enkele vertegenwoordigers van LTO aanwezig om de kamerleden te vertellen over de uitdagingen met de nieuwe regels over fosfor en de invloed van de verhoogde snelheid.

Het werd een informatief gesprek, Jaco Geurts gaf aan dat hij graag hoort tegen welke problemen lokale agrariërs aanlopen en dat dit een hele belangrijke bron van informatie is. Hij nodigde de boeren uit om een keer naar Den Haag te komen om ook daar in gesprek te gaan.

Na afloop werd het bedrijf van de familie De Groot natuurlijk even bekeken en werden er de nodige foto's gemaakt.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezoek CDA 2e kamerleden om over gevolgen 130km te praten

Op vrijdag 22 april kwamen CDA 2e kamerleden Jaco Geurts en Erik Ronnes naar Baambrugge om met eigen ogen te zien welke gevolgen de verhoging van de snelheid op de A2 heeft op de bedrijfsvoering van de boeren in ons gebied. De familie De Groot van de Binnenweg in Baambrugge … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: