02 - Senior  sportief actief 2e week

Autopuzzelrit brengt 2.000 euro op voor Maatje voor Twee


Geplaatst op: 15 april 2012

De negende Lenterit, die zondag 15 april jl. plaatsvond, is opnieuw een succesvol evenement geworden. Circa 125 deelnemers, verdeeld over 42 equipes, verschenen ondanks de frisse en wat grijze wolken, aan de start van deze recreatieve autopuzzeltocht voor het hele gezin. Na afloop van de rit konden er niet alleen mooie prijzen voor de winnaars worden uitgereikt, maar ook de actie "Maatje voor Twee" van Stichting De Baat was een winnaar.

De deelnemers kregen hun aanwijzingen in de vorm van een ‘stripverhaal' met bolletjes en pijltjes. Wie dat goed volbracht kreeg een prachtige route van ca. 100 km via o.a. Nederhorst, Weesp, Laren, Eemnes en Loosdrecht voorgeschoteld met de finish op het Burgemeester Haitsmaplein. De teams met de minste strafpunten (de puzzelrit volledig juist verreden, goede tijdrit en een perfect uitgevoerde behendigheidstest) mochten zich winnaar noemen en voor hen waren door sponsors fraaie prijzen beschikbaar gesteld.
De eerste prijs ging naar het team Eric Edinhoven met 4,20 strafpunten. De eerste prijs is een weekend elektrisch rijden in een spectaculaire TESLA sportauto. Bovendien werd de wisseltrofee toegekend. De tweede prijs was voor het team Michel Rooting met 5,08 strafpunten. Team Winters (6.06 strafpunten) won de derde prijs. De tweede en derde prijs is een TYRENET "winter trial" op het circuit in Lelystad. Bovendien werd er dit jaar een Rode Lantaarn prijs toegekend aan het team Yvonne de Bruin. Zij ontvingen een speciale Wagner spuit.

Concours d'Elegance
De deelnemers met een klassieke auto dongen mee in een ‘Concours d'Elegance' waar de prijs werd toegekend aan de meest bijzondere deelnemende klassieker. De deskundige jury selecteerde een Porsche 356 uit 1965 van het team Arnold Hoogenhout. Deze prijswinnaars ontvingen een Rendez-Vous diner cheque.

Cheque
Na afloop van de Lenterit maakte Henny van Nieuwkerk van de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis bekend dat de Stichting De Baat voor het project Maatje Voor Twee de positieve opbrengst van euro 2.000 in ontvangst mag nemen. Symbolisch werd een cheque overhandigd aan Carolien Harbers die een uitleg had gegeven over het doel van Maatje voor Twee. Maatjes helpen zelfstandig wonende inwoners van De Ronde Venen die behoefte hebben aan ondersteuning.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autopuzzelrit brengt 2.000 euro op voor Maatje voor Twee

De negende Lenterit, die zondag 15 april jl. plaatsvond, is opnieuw een succesvol evenement geworden. Circa 125 deelnemers, verdeeld over 42 equipes, verschenen ondanks de frisse en wat grijze wolken, aan de start van deze recreatieve autopuzzeltocht voor het hele gezin. Na afloop van de rit konden er niet alleen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: