02 - Senior  sportief actief 2e week

Veel belangstelling voor Open Ochtend Hockeyclub Abcoude


Geplaatst op: 15 april 2012

Ruim 30 kinderen hebben zaterdagochtend 14 april jl voor het eerst kennis gemaakt met de hockeysport bij Hockeyclub Abcoude. Drie ervaren trainers zorgden voor een leerzaam uurtje waarin de kinderen de allereerste kneepjes van het hockey leerden. Onderwijl kregen de ouders van voorzitter Jan Duijsens te horen hoe het reilt en zeilt bij de hockeyclub aan de Hollandse Kade. De club drijft op de inzet van vrijwilligers (leden en ouders). Een helpende hand is dus altijd welkom, ook van ‘nieuwe' ouders.

Het nieuwe hockeyseizoen start na de zomervakantie en kinderen vanaf groep 3 kunnen via de website worden ingeschreven. Doe dit wel voor 1 juni. Kijk voor meer informatie over lid worden op www.hvabcoude.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel belangstelling voor Open Ochtend Hockeyclub Abcoude

Ruim 30 kinderen hebben zaterdagochtend 14 april jl voor het eerst kennis gemaakt met de hockeysport bij Hockeyclub Abcoude. Drie ervaren trainers zorgden voor een leerzaam uurtje waarin de kinderen de allereerste kneepjes van het hockey leerden. Onderwijl kregen de ouders van voorzitter Jan Duijsens te horen hoe het reilt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: