Kostbaar punt voor CSW bij gelijkspel

Geplaatst op: 30 april 2016

CSW speelde zaterdag de belangrijke uitwedstrijd bij Neptunus en keerde huiswaarts met een 1-1 gelijkspel. Gezien de stand op de ranglijst waarin alles onderin heel dicht bij elkaar staat een heel kostbaar punt.

Beide ploegen begonnen behoudend aan de wedstrijd met een iets sterker Neptunus in de openingsfase maar vooralsnog weinig grote kansen om de score te openen. Veel strijd op het middenveld en wat vooral opviel was het vele slordige balverlies aan beide kanten. Neptunus was nog de gevaarlijkste ploeg uit de verre inworpen en de gevaarlijke hoekschoppen maar prima verdedigend werk aan CSW zijde. Halverwege de eerste helft kreeg Neptunus de kans om de score te openen maar vrij voor doelman Rahim Gok schoot de aanvaller naast. Even later een prima redding van Gok die een kopbal net onder de lat uit zijn doel ranselde. CSW werd bijna gevaarlijk toen Vincent Wens na een prima aanval Vincent van Hellemondt bereikte maar zijn lob ging naast het doel. Vlak voor rust wederom een knappe aanval van CSW toen Dave Cornelissen op links werd weggestuurd. Vanaf de achterlijn bediende Cornelissen van Hellemondt op maat maar zijn harde inzet belandde op de lat.

Na rust een beter voetballend CSW dat nu ineens wel kansen wist te creëren. Menno v.d. Leeden bereikte met een handig boogballetje Mike Cornelissen maar die kon de bal net niet vol raken waardoor de doelman niet in de problemen kwam. De volgende kans was voor Dave Cornelissen die na goed doorzetten van van Hellemondt alleen voor de doelman verscheen maar vervolgens het doel te hoog zocht. Na 65 minuten spelen kwam CSW aan de leiding. Een perfecte vrije trap van Sander Kunkeler werd door van Hellemondt geweldig ingekopt. Na deze treffer kwam CSW eigenlijk onnodig in de problemen terwijl het op dat moment de wedstrijd volledig in handen had. Rahim Gok pakte de bal met een tegenstander in zijn buurt. Vervolgens gaf Gok die tegenstander een enorme duw waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. De strafschop werd gelukkig voor CSW naast geschoten. Toch kwam de gelijkmaker voor Neptunus. Een overtreding buiten de zestien werd bestraft met een vrije trap die vervolgens keihard in de kruising werd geschoten. Met nog een kwartier op de klok gingen beide ploegen nog voor de overwinning maar beide defensies gaven geen echte grote kansen meer weg.

CSW speelde zaterdag de belangrijke uitwedstrijd bij Neptunus en keerde huiswaarts met een 1-1 gelijkspel. Gezien de stand op de ranglijst waarin alles onderin heel dicht bij elkaar staat een heel kostbaar punt. Beide ploegen begonnen behoudend aan de wedstrijd met een iets sterker Neptunus in de openingsfase maar vooralsnog … Lees meer »