001 - skischool Aveen
Meisje in pyjama gevonden in Abcoude

Meisje in pyjama gevonden in Abcoude


Geplaatst op: 2 mei 2016

De ouders van een meisje dat vannacht werd gevonden in Abcoude, hebben zich gemeld. De politie zette vannacht een Burgernetactie op in de hoop de familie van het jonge meisje op te sporen.

Politie De Ronde Venen zocht vannacht naar de ouders van een blond meisje, in blauwe streepjespyjama en roze schoentjes. Ze werd rond 02.45 uur aangetroffen op een rotonde op de Meerlandenweg. Daarna is ze opgevangen in het AMC in Amsterdam.

Rond 03.00 uur vannacht deed de politie een oproep via Burgernet. Rond 05.00 uur vanmorgen had nog niemand aangegeven het meisje te missen. De ouders meldden zich vanmorgen bij de politie.

Het meisje is in goede gezondheid aangetroffen. Haar ouders zijn erg opgelucht dat hun dochter is gevonden, aldus de politie.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisje in pyjama gevonden in Abcoude

De ouders van een meisje dat vannacht werd gevonden in Abcoude, hebben zich gemeld. De politie zette vannacht een Burgernetactie op in de hoop de familie van het jonge meisje op te sporen. Politie De Ronde Venen zocht vannacht naar de ouders van een blond meisje, in blauwe streepjespyjama en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: