001 - Homan Zonnepanelen
Mooie start van de meimaand voor UWTC Uithoorn

Mooie start van de meimaand voor UWTC Uithoorn


Geplaatst op: 2 mei 2016

Zondag 1 mei hebben Siem, Jordi, Jasmijn, Teun, Sven en Ian in Amstelveen onder lekkere zonnige omstandigheden hun wedstrijdje gereden. Siem was het eerste aan de beurt bij categorie 1-2. Hij reed netjes mee in de kopgroep. Met uiteindelijk de 3e plaats als resultaat.  Teun, Jasmijn en Jordi reden in een groot startveld bij categorie 3-4. Al snel brak het veld in meerdere groepjes. Jasmijn was de snelste UWTC-er met een 11e plaats. Jordi deed het goed bij zijn eerste wedstrijd met een 14e plaats en Teun werd 16e. Sven en Ian deden mee bij het grote startveld cat 7-nieuwelingen. Ook hier moesten de eerste renners al na enkele rondes lossen. Sven had het als cat 7 renner weer zwaar tegen de oudere nieuwelingen. Maar hij reed de wedstrijd wel uit. Ian kon weer mee met de kopgroep en sprintte naar de 4e plaats. Goed om te zien dat de UWTC deelname weer groeit bij de interclub.

Dameswedstrijd in Standdaarbuiten
Lorena Wiebes kon eindelijk weer koersen na haar nare valpartij in de Energiewacht Tour. In Standdaardbuiten werd het een massasprint en Lorena won deze. 

Duuk op avontuur in België
Zondag reed jeugdlid Duuk vd Haagen zijn eerste koers over de grens, de 4e Plakettenberg koers in Beringen (België. De wedstrijd begon met een tijdrit waarin Duuk knap 5e werd. Direct daarna het criterium over 8 ronde (15 km). Duuk heeft daarin heel aanvallend gereden maar kwam in het laatste gedeelte net wat tekort en finishte als 9e. Moe maar voldaan ging hij weer naar huis. Jeugdlid Mike Derogee reed dit weekend twee nationale wedstrijden. Mike werd zaterdag in Arkel 13e en vandaag in st Michielsgestel (17e) 

Sterk optreden van de veteranen
Zaterdag reden de masters 60+ en 68+ een wedstrijd in Amersfoort. Voor UWTC waren er Nico Fokker, Ben de Bruin, Leen Blom en John Tromp. John Tromp pakte de overwinning. Ook Ben de Bruin reed een goede wedstrijd hij werd 12e. Bij de 68+ werd Leen Blom 13 en Nico Fokker 20e in de uitslag. Zondag was er op Sloten een wedstrijd voor de veteranen. Bij de 60+ reden de UWTC-ers Ben de Bruin, Piet Rewijk en John Tromp mee. Het was een koers met vele uitlooppogingen of kleine kopgroepjes, waarbij de UWTC-ers elke keer betrokken waren. John Tromp werd 7e. Bij de 68e plus werd het eveneens een pelotonssprint, waarin Leen Blom 9e werd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooie start van de meimaand voor UWTC Uithoorn

Zondag 1 mei hebben Siem, Jordi, Jasmijn, Teun, Sven en Ian in Amstelveen onder lekkere zonnige omstandigheden hun wedstrijdje gereden. Siem was het eerste aan de beurt bij categorie 1-2. Hij reed netjes mee in de kopgroep. Met uiteindelijk de 3e plaats als resultaat.  Teun, Jasmijn en Jordi reden in een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: