001 -Family
Vaar mee met Joppe de Ree

Vaar mee met Joppe de Ree


Geplaatst op: 2 mei 2016

Veel mensen uit de omgeving van Abcoude en Baambrugge kennen de schoonheid van dit gebied helaas meestal alleen vanaf de wal. Vanaf het water gaat een heel andere en nog mooiere wereld open!

“Tympaan-De Baat wil ouderen uit hun isolement halen en wat is er dan leuker om met een groep mensen vanaf het water te genieten van onze schitterende omgeving?” aldus Joppe de Ree, de kapitein op de sloep. “Ik heb Rederij Klinkhamer uit Vinkeveen bereid gevonden om een ruime sloep ter beschikking te stellen om op 19 mei ouderen te laten smullen van een vaartocht over de Plassen, de Angstel, de Holendrecht en de Winkel.”

Op donderdag 19 mei worden deelnemers om 12.30 uur vanaf de Angstelborgh (Dorpszicht 22 in Abcoude) vervoerd naar Rederij Klinkhamer voor inscheping. De vaartocht zal leiden via de Demmerikse sluis, Loenersloot, Baambrugge, Abcoude, Botshol, en de sluis bij Bon terug bij de jachthaven van Rederij Klinkhamer. Tussen 17.00 uur en 17.30 zijn we weer terug. Onderweg zal er genoeg gelegenheid zijn om even te stoppen voor verfrissing en andere behoeftes.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee, die enigszins goed ter been moeten zijn. Begeleiding is aanwezig. Kosten: € 10,00 Per persoon, inclusief versnaperingen onderweg. Aanmelden kan via het Klanten Contact Centrum Abcoude:

Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur  tel.nr.: (0294) 283 302.

Mocht het weer niet meewerken - het moet wel droog zijn – dan wordt een andere datum geprikt. Het is de bedoeling dat, bij voldoende belangstelling, meer vaartochten zullen volgen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vaar mee met Joppe de Ree

Veel mensen uit de omgeving van Abcoude en Baambrugge kennen de schoonheid van dit gebied helaas meestal alleen vanaf de wal. Vanaf het water gaat een heel andere en nog mooiere wereld open! “Tympaan-De Baat wil ouderen uit hun isolement halen en wat is er dan leuker om met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: