001 - Escape TopBanner
Beroofde jongen heeft verhaal verzonnen

Beroofde jongen heeft verhaal verzonnen

Archiefvideo 0297.nl

Geplaatst op: 4 mei 2016

De jongen die met geweld beroofd zijn op de Nijverheidsweg in Mijdrecht, blijkt zijn verhaal te hebben verzonnen.

Maandagavond 2 mei kregen hulpdiensten een melding van een gewonde jongen op de Nijverheidsweg. De jongen gaf aan even daarvoor beroofd te zijn en kon een signalement doorgeven. Onder andere Burgernet werd ingezet om de ‘daders’ te vinden. De jongen werd overgebracht naar een ziekenhuis waar bleek dat hij niks mankeerde.

Toen hij de volgende dag aangifte kwam doen, bleek in een gesprek met een agent dat hij het verhaal verzonnen had. Er was geen sprake van een beroving of enig ander strafbaar feit. Hij gaf aan verward te zijn wat leidde tot deze omstandigheden die hij zelf niet had overzien. Hij gaf aan erg veel spijt te hebben van wat hij hiermee had veroorzaakt.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beroofde jongen heeft verhaal verzonnen

De jongen die met geweld beroofd zijn op de Nijverheidsweg in Mijdrecht, blijkt zijn verhaal te hebben verzonnen. Maandagavond 2 mei kregen hulpdiensten een melding van een gewonde jongen op de Nijverheidsweg. De jongen gaf aan even daarvoor beroofd te zijn en kon een signalement doorgeven. Onder andere Burgernet werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: