001 - Homan Zonnepanelen

‘Massive Magic’ in ‘Hitdossier’ bij Rick FM


Geplaatst op: 15 april 2012

Het aansprekende programma ‘Hitdossier' wordt al vele jaren met enthousiasme bij Rick FM gepresenteerd door de programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek. Zij nodigen elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur musici in de studio uit, die zingen of muziek maken leuk vinden om te doen.

Zaterdag 21 april a.s. is het de 1e keer dat de aansprekende groep ‘Massive Magic' de Rick FM studio's gaat bezoeken om in het programma ‘Hitdossier' te gast te zijn. ‘Massive Magic' bestaat uit 3 jonge muzikanten uit Utrecht / Hilversum. Dit als power-trio te omschrijven groepje, bespeelt gitaar, bas, drum en vocalen en bestaat nu onderhand één jaar. ‘Massive Magic' speelt graag op podia met een stevige en energieke en vaak alternatieve rock-pop sound.

In januari 2010 legden gitarist Arthur Stoker en drummer Thom Heusinkveld de basis voor de band en vonden na een speurtocht, Stephan als ideale bassist. In datzelfde jaar 2010, trad ‘Massive Magic' in maart voor het eerst succesvol op in het Amstelveense P60. Kort daarna doken zij de studio in voor hun debuutalbum ‘A Heart That Wants To Beat Faster'.
De programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek kijken reikhalzend uit naar de komst van deze groep 'Massive Magic' op 21 april a.s.

Meent u zich ook via Rick FM te willen presenteren aan het luisterpubliek, dan kunt u zich aanmelden via het programma-emailadres hitdossier@rickfm.nl of via de website www.hitdossier.tk

Alleszins de moeite waard om zaterdagochtend op het programma ‘Hitdossier' bij Rick FM af te stemmen. Rick FM is te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, op 106.3 FM in de ether en met de Radiostream via: www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Massive Magic’ in ‘Hitdossier’ bij Rick FM

Het aansprekende programma ‘Hitdossier' wordt al vele jaren met enthousiasme bij Rick FM gepresenteerd door de programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek. Zij nodigen elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur musici in de studio uit, die zingen of muziek maken leuk vinden om te doen. Zaterdag 21 april a.s. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: