Argon E8 kampioen

Geplaatst op: 10 mei 2016

De eerste helft begon voorzichtig waarbij beide teams elkaar aardig in balans wisten te houden. Er waren weinig uitgespeelde kansen maar er werd gespeeld met veel inzet. Onder toezicht oog van de geblesseerde Mauro bleef het twintig minuten lang 0-0 totdat Arien Jan de bal voor zijn voeten kreeg. Hij aarzelde niet en schoot de bal direct de kruising in: 0-1. Vijf minuten later was dit tevens de ruststand waarna het team nog even werd toegesproken door de beide coaches Debbe en Petrick. Het kampioenschap was in zicht en Argon leek beter te gaan voetballen. Er werd leuk gecombineerd en een paar mooie aanvallen rolden richting het doel van KDO. Toch was KDO niet weerloos en wist ook de nodige speldenprikken uit te delen in de richting van Argon .Wat uiteindelijk resulteerde in een strak diagonaal schot in de uiterste hoek van het Argon doel: 1-1, de tussenstand met nog een kwartiertje te gaan. Argon E8 zette nog een keer flink aan en uiteindelijk was het Wladimir die de bal via de paal het vijandelijke doel in schoot en de 1-2 maakte. Met nog 5 minuten op de klok werd er door sommige ouders geklaagd dat de spanning niet echt goed was voor hun rikketik. Argon gaf de voorsprong echter niet meer uit handen en na het laatste fluitsignaal barstten de 10 spelers van Argon E8 in feestvreugde uit: het kampioenschap was binnen!

De sportieve spelers van KDO vormden voor onze kersverse kampioenen een welverdiende erehaag waarna Petrick en Debbe de jongens verrasten met een heuse trofee.

Met nog een laatste wedstrijd voor de boeg tegen CSW E5 heeft Argon E8 een prachtig seizoen gedraaid. Na de najaarscompetitie promoveerde dit team al vanuit de 7e klasse naar de 6e klasse, waar nu dus direct het kampioenschap werd binnengehaald. Hulde voor deze kampioenen!

Wat in de vorige wedstrijd tegen Legmeervogels E4 niet lukte, moest op maandagavond 9 mei in de uitgestelde wedstrijd bij en tegen KDO E2 dan maar gebeuren. Argon E8 kon kampioen worden, maar dan moest er wel gewonnen worden. De eerste helft begon voorzichtig waarbij beide teams elkaar aardig in … Lees meer »