De Vinken C1 laat punten liggen

Geplaatst op: 14 april 2012

In de eerste aanval mochten David Leeflang, Joris Klokkers, Lisa van Diemen en Lilian Prins proberen om de eerste doelpunten te noteren. Op het Vleutense gras lukte het echter niet zo goed als de bedoeling was. Toch kon de 1-0 achterstand ongedaan gemaakt worden door Lisa van Diemen.

Voor de rust kon het Jumbo achttal geen vuist maken. Twee afstandschoten van een Fiducia heer zorgde er voor dat de C1 ging rusten met een 3-1 achterstand. In de rust moesten de puntjes op de befaamde i worden gezet; er waren voldoende mogelijkheden maar de aanvallen werden niet goed uitgespeeld, te onzuiver en te onrustig.

Na de rust was het opnieuw Lisa van Diemen, die middels een afstandsschot voor de aansluitingstreffer zorgde. Het tweede aanvalsvak bestaande uit William Leeflang, Timo Pronk, Dieuwertje Mulckhuyse en Lotte Bouwman kon helaas weinig aan de achterstand veranderen. Na een afstandsschot en een benutte strafworp voor Fiducia werd de einduitslag 5-2 voor het team uit Vleuten en dus gingen de Vinkenaspiranten zonder wedstrijdpunten weer terug naar Vinkeveen.

Het door Jumbo gesponsorde C1 team van De Vinken moest afgelopen zaterdag de strijd aan binden met het door en door bekende Fiducia C2 uit Vleuten. Een tegenstander waar al verschillende keren van was gewonnen. Deze keer ging het voor Vinkeveen minder voorspoedig. In de eerste aanval mochten David Leeflang, … Lees meer »