Beatrixschool succesvol tijdens schoolvoetbal

Geplaatst op: 14 april 2012

De Prinses Beatrixschool uit Wilnis heeft met 13 teams deelgenomen aan het schoolvoetbal in de Ronde Venen. Op 28 maart begonnen de jongens van groep 5 en 6 bij Argon en de meisjes van groep 7 en 8 bij CSW. Eén van de jongensteams deed het erg goed, maar redde het niet in de finale, zij behaalden de 2e plek. De meisjes hadden meer succes en gingen met de eerste plaats naar huis.
Een week later was het de beurt aan de jongens en meisjes van groep 3 en 4 en de meisjes van groep 5 en 6. De leerlingen van groep 3 en 4 hebben erg hun best gedaan, maar bereikten niet de finales. Dit lukt wel één van de meisjesteams van groep 5 en 6. In de finale versloegen zij onder veel aanmoediging van klasgenoten de Proosdijschool.
Als laatste gingen de jongens van groep 7 en 8 naar Hertha voor hun toernooi. Eén van de teams bereikte de finale en behaalde de 2e plek.
De winnende teams mochten onder luid applaus met hun beker de klassen rond.
De meisjesteams die de eerste plaats behaalden gaan door naar de regionale finales.

De Prinses Beatrixschool uit Wilnis heeft met 13 teams deelgenomen aan het schoolvoetbal in de Ronde Venen. Op 28 maart begonnen de jongens van groep 5 en 6 bij Argon en de meisjes van groep 7 en 8 bij CSW. Eén van de jongensteams deed het erg goed, maar redde … Lees meer »