001 - Escape TopBanner

Uithoorns winkelcentrum Zijdelwaard spectaculair heropend


Geplaatst op: 21 mei 2016

Na bijna twee jaar is de uitbreiding en verbouwing van winkelcentrum Zijdelwaard gereed. Het winkelcentrum is helemaal klaar voor de toekomst!

Reden voor de winkeliers van Zijdelwaard om een spetterend heropeningsfeest te organiseren. Op vrijdag 20 mei, zaterdag 21 mei en woensdag 25 mei staat Zijdelwaard dan ook bol van de feestelijke activiteiten voor jong en oud.

Ook de winkeliers van Zijdelwaard laten zich niet onbetuigd tijdens de heropemningsdagen. Vele ondernemers hebben speciale aanbiedingen en kortingen en activiteiten op 20, 21 en 25 mei! 

Om 16.00 uur was de spectaculaire officiële heropening met een optreden van Imperial Power, de blazersselectie van Vocal Company van Ferdinand Beuse uit Uithoorn en een theatrale ballon-act.

De officiële heropeningshandeling werd verricht door de heer Marvin Polak, 1e locoburgemeester en wethouder voor Economische zaken, Ruimtelijke ontwikkeling, Verkeer en wonen van de gemeente Uithoorn. 

Zaterdag 21 mei: Fashion & Lifestyle met de bekende tv-stylist Fred van Leer
Zaterdag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur is het thema Fashion & Lifestyle.
De winkeliers laten hun lente- en zomermode in spetterende Spring Fashion Shows zien en de bekende stylist Fred van Leer geeft kledingadviezen en er is een meet & greet met Fred! Zaterdag 21 mei zijn er ook een kleurenadviseuse,  nagelstyliste en personal coach aanwezig die gratis adviezen geven .

Woensdagmiddag 25 mei: voor alle kids
Vanaf 12.00 uur is er een Sing-a-Long en meet & greet met de prinsessen Elsa en Anna en hun vriendje en special guest Olaf!

Vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur is danser en acteur Juvat Westendorp, bekend van So you think you can Dance en GTST, in Zijdelwaard. Hij geeft een dansdemonstratie en alle kinderen kunnen meedansen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorns winkelcentrum Zijdelwaard spectaculair heropend

Na bijna twee jaar is de uitbreiding en verbouwing van winkelcentrum Zijdelwaard gereed. Het winkelcentrum is helemaal klaar voor de toekomst! Reden voor de winkeliers van Zijdelwaard om een spetterend heropeningsfeest te organiseren. Op vrijdag 20 mei, zaterdag 21 mei en woensdag 25 mei staat Zijdelwaard dan ook bol van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: