Atlantis E4 kan zich opmaken voor de kampioenswedstrijd

Geplaatst op: 23 mei 2016

Op zaterdag 21 mei moest Atlantis E4 het in een uitwedstrijd opnemen tegen VZOD E2.

Atlantis E4, bestaande uit Bram van der Tang, Amber van Es, Sofie Verwer en Tessa Schuurman, begon afwachtend aan de wedstrijd. Ze lieten VZOD rustig de bal rond spelen. Maar kansen ontstonden er niet, omdat er goed verdedigd werd.

In de loop van het eerste kwart begon Atlantis meer initiatief te tonen. De bal werd makkelijker onderschept, waarna er rustig een aanval opgezet kon worden. Na een paar goede kansen wist Tessa de score te openen.
De daaropvolgende aanval werd rustig opgezet. Amber nam de aangeef positie in waarna Sofie een doorloopbal kon scoren.

Ook na de rust hield Atlantis het goede spel vast. De bal werd rustig rondgespeeld en er werden veel kansen gecreëerd. Atlantis was te gehaast bij de afwerking van de kansen, waardoor de score niet verder opliep.
In het laatste kwart van de wedstrijd wist Bram de bal vlakbij de korf te onderscheppen, waarna hij wist te scoren. VZOD wist zich niet meer te herpakken en Atlantis wist de score uit te bouwen naar een 0-6 overwinning.

Door het onverwachte verlies van koploper Thor E1 staat er komende zaterdag 28 mei een spannende kampioenswedstrijd op het programma. Om 10:15 uur zal Atlantis E4 tegen Thor E1 aantreden waarna ze bij winst het kampioenschap kunnen vieren.

Op zaterdag 21 mei moest Atlantis E4 het in een uitwedstrijd opnemen tegen VZOD E2. Atlantis E4, bestaande uit Bram van der Tang, Amber van Es, Sofie Verwer en Tessa Schuurman, begon afwachtend aan de wedstrijd. Ze lieten VZOD rustig de bal rond spelen. Maar kansen ontstonden er niet, omdat … Lees meer »