001 -Brouwer Transport

Van Rijn Racing klaar voor eerste wedstrijd NK Rallyracing


Geplaatst op: 12 april 2012

Over een aantal dagen begint het seizoen rallyracing dan eindelijk echt voor het Mijdrechtse Van Rijn Racing. Na een succesvolle testdag beleeft te hebben, staat 15 april de eerste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap op het programma. Het startveld in de Super 1600 klasse is komende wedstrijd niet groot, maar de top 5 van Nederland, aangevuld met een aantal Belgische toppers, zal voor de nodige tegenstand gaan zorgen.

Tijdens de testdag van 25 maart op het Eurocircuit jl., kwamen er nog een paar kleine technische probleempjes om de hoek kijken. Deze konden direct ter plekke gerepareerd worden door de monteurs. De technische defecten bleken verholpen en keerden niet meer terug. Met een positief gevoel kon de testdag worden afgesloten en met veel zin kijkt het team vooruit naar komende wedstrijd. Afgelopen weken zijn de aanpassingen verbeterd en is de Skoda weer op punt gebracht.

Totaal bestaat het kampioenschap uit een zes tal wedstrijden, waarvan er twee in België verreden wordt. Aankomende zondag gaat na een lange winter de eerste wedstrijd van start voor Van Rijn Racing. Zoals het er nu naar uitziet, bestaat de Super 1600 klasse tijdens de opening van het Nederlandse seizoen, uit een niet al te groot startveld. Dit betekent echter niet, dat de spanning minder wordt. Er zal weer elke manche gestreden gaan worden om elke meter, want aan het einde van de dag zullen er weer belangrijke punten voor het kampioenschap verdeeld worden. Omdat er mogelijk geen B-finale verreden zal worden, is het van uiterst belang geen steken te laten vallen en hopen dat technische malheur buiten de deur blijft.

Een directe plaatsing voor de A-finale zal voor het Mijdrechtse team nog een aardige klus gaan worden, maar biedt ook een uitdaging, welke het team graag aangaat! Zondag aanstaande zullen de wedstrijden omstreeks 12.00u gaan aanvangen, met aansluitend de finale races. Hopelijk zal Van Rijn Racing in een van deze finales mee mogen strijden. Voor het laatste nieuws kunt u terecht op de website van het team, www.vanrijnracing.nl, of bezoek het team op het circuit. Maar ook op www.eurocircuit.nl kunt u actuele informatie vinden over deze openingswedstrijd van het seizoen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Rijn Racing klaar voor eerste wedstrijd NK Rallyracing

Over een aantal dagen begint het seizoen rallyracing dan eindelijk echt voor het Mijdrechtse Van Rijn Racing. Na een succesvolle testdag beleeft te hebben, staat 15 april de eerste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap op het programma. Het startveld in de Super 1600 klasse is komende wedstrijd niet groot, maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: