02 - Senior  sportief actief 2e week

Kosten vandalisme Aalsmeer eerste kwartaal


Geplaatst op: 10 april 2012

Het afgelopen kwartaal is in de gemeente Aalsmeer voor 2.530 euro schade aangebracht aan gemeentelijke eigendommen. In deze periode zijn onder andere afvalbakken en verkeersborden vernield, is bij basisschool De Hoeksteen een spijl uit het toegangshek gesloopt en is een betonnen poef bij het gemeentehuis het water ingerold.
De kosten van vernielingen van gemeentelijke eigendommen, zoals gebouwen, openbare verlichting of straatmeubilair, komen voor rekening van de gemeente. En dus voor rekening van de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart. Om inwoners bewust te maken van de kosten van reparatie en schoonmaak, brengt de gemeente Aalsmeer sinds juli 2011 iedere maand de kosten in beeld. Deze cijfers kunt u vinden op de website van de gemeente (www.aalsmeer.nl). Bovendien worden elke drie maanden de kwartaalcijfers bekend gemaakt via de vandalismemeter. Op deze manier kan iedereen in één oogopslag zien hoeveel de gemeente heeft moeten uitgeven aan reparatie en schoonmaak.

Meld vernielingen
De gemeente hoopt dat Aalsmeerders zelf vaker optreden tegen vandalisme. Bijvoorbeeld door er met hun kinderen over te praten of melding te doen van vernielingen. Een melding vergroot namelijk de pakkans van de daders. Ziet u een vernieling gebeuren, bel dan 112. Ziet u de gevolgen van vandalisme, bel dan 09 00 - 88 44 of geef uw melding door aan de Servicelijn van de gemeente, tel: 0297 - 38 75 75.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kosten vandalisme Aalsmeer eerste kwartaal

Het afgelopen kwartaal is in de gemeente Aalsmeer voor 2.530 euro schade aangebracht aan gemeentelijke eigendommen. In deze periode zijn onder andere afvalbakken en verkeersborden vernield, is bij basisschool De Hoeksteen een spijl uit het toegangshek gesloopt en is een betonnen poef bij het gemeentehuis het water ingerold.De kosten van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: