0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Technofeest met Sleepless in N201


Geplaatst op: 10 april 2012

Vorig jaar is er druk geexperimenteerd in het programma met minder commerciële dance genres als techno, electro, drum 'n bass. Een regelmatig terugkerend feest was "Sleepless" waar al deze genres de revue gepasseerd zijn. Het is even stil geweest, maar Sleepless is terug en gaat verder als techno event met een keur aan zowel bekende artiesten als opkomend talent.
De zaal van N201 is geheel in techno stijl zoals het hoort; dus visuals, goede lichtshow en een lekkere underground sfeer. Tot diep in de nacht word er een techno set opgebouwd waarin het hele spectrum langs komt; van minimal tot het stevigere stampwerk. Achter de draaitafels: Void Pointer, Daenn, Meneer Marcel en een liveoptreden van Ext77. Techno is wel iets voor het wat oudere publiek; de minimumleeftijd is 18 jaar dus neem je ID mee. De zaal is open om 22:00 en de entree is ter introductie slechts € 5,00.

Meer info is te vinden op www.n201.nl en op de facebook van N201.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Technofeest met Sleepless in N201

Vorig jaar is er druk geexperimenteerd in het programma met minder commerciële dance genres als techno, electro, drum 'n bass. Een regelmatig terugkerend feest was "Sleepless" waar al deze genres de revue gepasseerd zijn. Het is even stil geweest, maar Sleepless is terug en gaat verder als techno event met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: