Atlantis C1 ook in tweede veldseizoen kampioen

Geplaatst op: 30 mei 2016

Zaterdag 28 mei 2016 was voor de C1 van Atlantis, welke gesponsord worden door Mollers Waterwerken uit Mijdrecht, de laatste wedstrijd van het 2e veldseizoen.

De complete ploeg met invaller Maud en onder leiding van coaches Joyce en Jelle was al op tijd onderweg naar Rijnsburg waar de wedstrijd tegen de C1 van Madjoe zou plaatsvinden.
De eerste helft begon in de aanval met Anouk, Max, Ruben en Tessa, de verdediging was in handen van Fay, Jennifer, Marc en Olav.
Atlantis C1 begon sterk en hield de touwtjes flink in handen, met de rust was de stand 0-3.

Na de rust kwam Lars erin voor Olav . De wedstrijd verliep erg goed, mooie kansen werden benut en de drang om kampioen te worden was groot. Later in de tweede helft nam Maud de plaats van Tessa in. Na het fluitsignaal kon de C1 met een opgeheven hoofd Rijnsburg verlaten. 0-8 GEWONNEN!
Volgens de aanwezige ouders had de C1 zich van hun beste kant laten zien en volgens sommigen was dit zelfs de beste wedstrijd van het seizoen.

Terug in Mijdrecht stond om 13.00 uur Hans klaar om het team met mooie woorden en bloemen te huldigen. Taart en een lekker drankje werden door het team genuttigd. Ook werd sponsor Mollers Waterwerken bedankt voor het sponsoren van dit kampioensteam. Een welverdiende medaille rijker kunnen de spelers en coaches genieten van een vakantiestop!

Zaterdag 28 mei 2016 was voor de C1 van Atlantis, welke gesponsord worden door Mollers Waterwerken uit Mijdrecht, de laatste wedstrijd van het 2e veldseizoen. De complete ploeg met invaller Maud en onder leiding van coaches Joyce en Jelle was al op tijd onderweg naar Rijnsburg waar de wedstrijd tegen … Lees meer »