01 - Nooit Gedacht

Start aanleg fietspad tussen Anne Frankstraat en Robend Aalsmeer


Geplaatst op: 10 april 2012

Maandag 23 april start aannemingsbedrijf Van Amerongen VOF uit Uithoorn in opdracht van de gemeente Aalsmeer met de aanleg van een fietspad tussen de Anne Frankstraat en het Robend in Kudelstaart (parallel aan de Albrechtstraat aan de overzijde van het water). Naar verwachting zullen de werkzaamheden vrijdag 1 juni klaar zijn.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een fietspad naast het bestaande voetpad en het verplaatsen van een aantal lichtmasten. De aanleg van het fietspad is één van de projecten die voortvloeien uit het Aalsmeers Verkeer en Vervoersplan. Hoewel de gemeente en de aannemer er naar streven om in goede samenwerking met u de overlast tot een minimum te beperken, zult u mogelijk toch enige overlast ondervinden van de werkzaamheden.

Meer informatie
Als u vragen heeft over de uitvoering, kunt u contact opnemen met de heer A. Melchers (tel. 06 - 21409008), die namens de gemeente toezicht houdt op de werkzaamheden. Als u andere vragen heeft over de herinrichting of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de heer H. de Jong (tel. 0297 - 387 575) van de gemeente Aalsmeer. De heer De Jong is bereikbaar op maandag en donderdag van 9.00 - 12.00 uur. Ook kunt u voor meer informatie terecht op de website van de gemeente: www.aalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start aanleg fietspad tussen Anne Frankstraat en Robend Aalsmeer

Maandag 23 april start aannemingsbedrijf Van Amerongen VOF uit Uithoorn in opdracht van de gemeente Aalsmeer met de aanleg van een fietspad tussen de Anne Frankstraat en het Robend in Kudelstaart (parallel aan de Albrechtstraat aan de overzijde van het water). Naar verwachting zullen de werkzaamheden vrijdag 1 juni klaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: