001 - Homan Zonnepanelen

Paasfeest op basisschool Vlinderbos


Geplaatst op: 10 april 2012

Afgelopen donderdag 5 april werd er op Vlinderbos paasfeest gevierd. De dag werd traditiegetrouw geopend met de finale van de eitje-tik-competitie, die gewonnen werd door Julia van den Noord. Vervolgens werd de vossenjacht geopend door de kleuters. Zij kregen van de vossen puzzelstukjes en alle groepjes hebben de puzzel compleet kunnen maken. Knap hoor! De groepjes die daarna kwamen bestonden uit kinderen uit groep 3 t/m 8 door elkaar gehusseld. Om het voor hen iets moeilijker te maken, moesten ze letters verzamelen bij de vossen en waren er in de wijk ook nog letters verstopt. Uiteindelijk konden ze met de letters het woord chocolade-ei vormen en die mochten ze dan ook gaan zoeken op het schoolplein. Vervolgens hadden de kinderen een prachtig paasbuffet klaargemaakt, die ze met elkaar in de klas lekker en gezellig konden opeten.

Er is ook nog volop geknutseld en een leuk filmpje gekeken. Op de achtergrond klonk de hele dag het gepiep van de kleine kuikentjes die we een paar dagen mochten lenen van de familie van Zuylen. De kinderen gingen naar huis met een laatste chocolade-ei en een mooi versierd bloempotje met een bolletje erin. Het was een zeer geslaagde dag en we willen via deze weg alle ouders nogmaals bedanken!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paasfeest op basisschool Vlinderbos

Afgelopen donderdag 5 april werd er op Vlinderbos paasfeest gevierd. De dag werd traditiegetrouw geopend met de finale van de eitje-tik-competitie, die gewonnen werd door Julia van den Noord. Vervolgens werd de vossenjacht geopend door de kleuters. Zij kregen van de vossen puzzelstukjes en alle groepjes hebben de puzzel compleet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: