01 - Nooit Gedacht

'High School Musical' op het VeenLanden College


Geplaatst op: 10 april 2012

Na het succes van o.a. "Night Fever" en "The Wizz" zet het Veenlanden College, na maanden van voorbereiding door docenten en een grote groep leerlingen "High School Musical" op de planken. Het VLC daagt je uit. En ook dit jaar hebben we weer een nieuwe uitdaging.

Talenten benutten
Het verhaal van High School Musical speelt zich hoofdzakelijk af op een doorsnee middelbare school. Het is een musical over vriendschap en verwachtingen. Wanneer Troy Bolton en Gabriella Montez tijdens een karaokewedstrijd met elkaar moeten zingen ontdekken ze dat ze beiden talent en een passie voor zingen hebben. Maar er worden van allebei heel andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam waar hij aanvoerder van is naar de overwinning leiden en Gabriella moet hetzelfde doen met haar kennisclub. Als hun groepen erachter komen dat zij auditie hebben gedaan voor de musical, dwarsbomen zij hun plannen. Bovendien zijn de sluwe Sharpay en broer Ryan ook van plan de hoofdrollen te krijgen en om dat voor elkaar te krijgen zijn ze tot alles in staat. Hoe dit allemaal afloopt...?

Spektakelstuk
De musical is een samenspel tussen onze dans-, zang- en spelgroep, waar leerlingen uit klas 1 t/m 6 deel van uitmaken. Een live band en de ondersteuning van een team voor licht en geluid zorgen voor de finishing touch. Het belooft weer een spektakel te worden. Dus kom kijken ! De voorstellingen zijn op donderdag 12 en vrijdag 13 april in de aula van het Veenlanden College in Mijdrecht, aanvang 20.00 uur. U kunt eventueel kaartjes (à €3) reserveren (o.v.v. naam, adres, dag van de voorstelling en het aantal kaartjes) via srs@hetvlc.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'High School Musical' op het VeenLanden College

Na het succes van o.a. "Night Fever" en "The Wizz" zet het Veenlanden College, na maanden van voorbereiding door docenten en een grote groep leerlingen "High School Musical" op de planken. Het VLC daagt je uit. En ook dit jaar hebben we weer een nieuwe uitdaging. Talenten benuttenHet verhaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: