001 - Escaperoom aglemeen

Paaswedstrijd bij LR & PC Willis groot succes


Geplaatst op: 9 april 2012

Zaterdag 7 april jl. werd er bij Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Willis een onderlinge dressuurwedstrijd georganiseerd. Dit was de eerste buitenwedstrijd van het jaar. De dag begon ditmaal met de meest ervaren en inmiddels geroutineerde amazones van Willis, namelijk de paardenamazones. Op de vierde plek eindigde Joyce van Zijl met haar nieuwe paard Harry. Harry vond het allemaal nog erg spannend, maar Joyce zette goed door. Op de derde plek eindigde Pauline Dolman met haar mooie fries Vamke in de klasse B. Pauline Oudijk mocht met haar Chicago het rode lint en een beker in ontvangst nemen. Zij reed een keurige L2-proef dat met een winstpunt en tweede plaats werd beloond. Op de eerste plek eindigde Rinske Steenhuis met Winston Sollenburg in de hoogste klasse van de dag, namelijk de Z2. Zij vlamde met haar Winston en dat werd beloond met twee winstpunten, het oranje lint en een beker.

Na de paardenrubriek was het de beurt aan pony's. Er was een aantal nieuwe pony-ruiters en er waren ook wat ervaren ponyruiters en dat was ook te zien aan het niveau. Er werd goed gereden en de jury had ook genoten van de manier waarop de amazones en ruiter aan het rijden waren. Op de vijfde en vierde plek eindigde Megan van Bruggen met haar pony's Wilgenhaar's Samba en Wilgenhaar's Sonata met 186 en 188 punten. Derde werd ‘onze' kleinste pony-amazone, namelijk Britt van Zijl met haar stoere shetlander Micky. Tweede werd een amazone die voor het eerst mee deed met haar jonge pony. Ayleen Min stuurde haar Ragazzio heel netjes rond en dat werd beloond met 191 punten, een rood lint en een beker. Valerie van der Werff reed heel verdienstelijk met haar Stracciatella naar de eerste plaats. Zij reed een keurige L1 proef en dat werd beloond met 194 punten.

Als laatste waren de bixieamazones aan de beurt. Deze ruitertjes reden een zogenaamde Bixie proef. Bixie-proeven zijn speciaal gemaakt voor de jonge beginnende ruitertjes om spelenderwijs in aanraking te komen met het wedstrijd rijden. De ruiters kunnen per onderdeel maximaal 4 kruisjes halen. Rachel van Zwieten en Sam van de Beitel stuurden hun pony's zo goed rond, dat zij allebei een lint en een lekkere chocolade paashaas mochten ophalen. De jury gaf nog aan beiden het compliment dat ze erg netjes hadden gereden en dat ze er weinig op aan te merken had.

Het was een geslaagde dag en de mooie resultaten gaven de dag nog extra glans. De volgende wedstrijd op 12 mei zal in het teken staan van het springen en we verwachten weer veel deelnemers. Voor meer informatie kunt u terecht op www.lrpcwillis.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paaswedstrijd bij LR & PC Willis groot succes

Zaterdag 7 april jl. werd er bij Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Willis een onderlinge dressuurwedstrijd georganiseerd. Dit was de eerste buitenwedstrijd van het jaar. De dag begon ditmaal met de meest ervaren en inmiddels geroutineerde amazones van Willis, namelijk de paardenamazones. Op de vierde plek eindigde Joyce van Zijl met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: