001 - Escaperoom aglemeen

Jeugddienst geleid door ds. Wessels in 'de Wegwijzer'


Geplaatst op: 9 april 2012

Op zondag 15 april zal om 10:00 en 17:00 uur in beide diensten dominee J.C. Wessels voorgaan in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Na hun uitzending in 1992 door de CGK Thesinge heeft Jan Wessels als zendeling samen met zijn vrouw Beppie en zijn gezin ruim 18 jaar gewoond en gewerkt in Botswana. Mede onder hun leiding zijn er kleine gemeenten ontstaan op verschillende plaatsen en zijn lokale mensen opgeleid om het zendingswerk van de Gereformeerde Kerken in Botswana over te nemen. Terug in Nederland is Jan nu werkzaam als directeur van EA (Evangelische Alliantie).
- In de morgendienst zal de tekst uit Johannes 21:1-14 behandeld worden. Het thema van de preek is: Brunchen met Jezus! Hebt u ook zo'n mooi Paasfeest gehad? Het lijkt allemaal alweer zo ver weg. Het leven gaat door. Het feest is over. En nu? Zo ongeveer moeten ook de discipelen zich hebben gevoeld. We komen 7 van hen tegen in Galilea. Ze lopen met hun ziel onder de arm langs het strand en proberen hun oude beroep weer op te pakken. Na een frustrerende nacht op het meer, breekt echter een heerlijke morgen aan en ontvangen ze een machtig perspectief.

- De middagdienst zal een jeugddienst zijn, waarin de tekst uit 1 Johannes 3:10-24 gelezen wordt. Het thema van deze jeugddienst: Ware Liefde! Er wordt veel over liefde gesproken en gezongen, maar wat is liefde? Voor het antwoord op die vraag zijn we juist bij Johannes, de apostel van de liefde, aan het goede adres. Hij laat ons zien wat liefde niet is en wat liefde wel is. Die ultieme liefde roept ons echter ook tot navolging. Radikaal én concreet. Dus als je wilt weten wat liefde is ...
Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Bekijk ook eens de website van de kerk op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugddienst geleid door ds. Wessels in 'de Wegwijzer'

Op zondag 15 april zal om 10:00 en 17:00 uur in beide diensten dominee J.C. Wessels voorgaan in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Na hun uitzending in 1992 door de CGK Thesinge heeft Jan Wessels als zendeling samen met zijn vrouw Beppie en zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: