02 - Senior  sportief actief 2e week

Atlantis organiseert familie- en sponsordag


Geplaatst op: 9 april 2012

Zaterdag 28 april aanstaande belooft een mooie voorjaarsdag te gaan worden voor iedereen die gezelligheid en sportiviteit graag combineert.

Korfbalvereniging Atlantis zal namelijk op deze dag haar jaarlijkse familie- en sponsordag organiseren. Met maar liefst elf thuiswedstrijden op het programma belooft het niet alleen een gezellige, maar ook zeer drukke dag te worden bij korfbalvereniging Atlantis. Naast de wedstrijden van veel van onze teams (jeugd, junioren en senioren) is er ook de zogenoemde "Welpendag". Deze welpendag is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. De kinderen zijn van harte welkom om tussen 10.00 uur en 11.30 uur bij ons spelenderwijs de eerste beginselen van het korfbalspel te leren.

Met het organiseren van deze familie- en sponsordag wil korfbalvereniging Atlantis haar slogan "korfbalvereniging Atlantis - Meer dan korfbal alleen" kracht bijzetten door te laten zien dat sportiviteit en gezelligheid bij ons heel goed hand in hand gaan.

Naast de verschillende korfbalwedstrijden die zullen worden gespeeld worden er ook diverse andere activiteiten en acties georganiseerd rondom de velden. Een van de acties is die van onze zomerkampcommissie. Zij hebben bedacht om een aantal ludieke activiteiten te doen om wat extra budget binnen te brengen voor het kamp. Ook zijn er voor de jongste jeugd onder andere een springkussen en andere activiteiten ter vermaak.

Rond de middag zal er een Rad van Fortuin met diverse mooie prijzen worden georganiseerd waarvoor reeds door een aantal plaatselijke winkeliers/sponsoren prijzen beschikbaar zijn gesteld. Mocht u nog ideeën hebben voor sponsoring laat het ons dan vooral weten om te kijken hoe we samen met u tijdens deze dag extra aandacht zouden kunnen realiseren voor uw organisatie.

Voor onze sponsoren uit de autobranche is dit misschien een goede mogelijkheid om een nieuw of bestaand model auto extra onder de aandacht te brengen bij het publiek dat verwacht wordt? En voor onze sponsoren uit de bloemen- en plantenindustrie is dit misschien een leuke mogelijkheid om extra reclame te maken voor uw producten door een aantal hiervan beschikbaar te stellen onder vernoeming van uw naam tijdens het Rad van Fortuin?

Als dank voor uw ondersteuning over het afgelopen jaar willen wij u uiteraard ook van harte uitnodigen om vanaf 15:00 bij onze vereniging langs te komen om op ons dakterras (heerlijk bij goed weer) danwel in onze kantine te komen genieten van een drankje! De ideale mogelijkheid om de vereniging en ook de andere sponsoren van de vereniging te leren kennen en mogelijk contacten op te doen voor uw bedrijf.

Kortom dit wordt een dag om een kijkje te komen nemen bij onze vereniging en om zelf te zien wat korfbal zo'n leuke sport maakt, mee te doen met eventuele activiteiten, en wellicht naar huis te gaan met een prachtige prijs van ons Rad van Fortuin!

We hopen u de 28e te mogen begroeten op ons terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis organiseert familie- en sponsordag

Zaterdag 28 april aanstaande belooft een mooie voorjaarsdag te gaan worden voor iedereen die gezelligheid en sportiviteit graag combineert. Korfbalvereniging Atlantis zal namelijk op deze dag haar jaarlijkse familie- en sponsordag organiseren. Met maar liefst elf thuiswedstrijden op het programma belooft het niet alleen een gezellige, maar ook zeer drukke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: