001 - Homan Zonnepanelen

Vrijdag de 13e stroopwafelactie door korfbalvereniging Atlantis


Geplaatst op: 9 april 2012

Vrijdag 13 april aanstaande zal geen ongeluksdag worden want dan zal de jaarlijkse stroopwafelactie van Korfbal Vereniging Atlantis weer plaatsvinden. In de voorverkoop kunnen uiteraard reeds stroopwafels worden besteld, maar op deze speciale geluksvrijdag komen onze leden ook bij zoveel mogelijk van u in Mijdrecht en Wilnis langs de deur met onze veelgeprezen overheerlijke stroopwafels!
Een pakje stroopwafels wordt u aangeboden voor € 2,00 terwijl voor twee pakjes slechts € 3,50 wordt gerekend. Uiteraard kunt u voor uzelf, de familie of de straat ook een hele doos van 12 pakjes kopen voor maar € 21,00.
De opbrengst van de stroopwafelactie wordt dit jaar gebruikt om de verouderde houten kozijnen van ons clubhuis te vervangen. Wij willen deze vervangen voor onderhoudsvrije kunststof exemplaren voorzien van dubbel glas. Hierdoor zal niet alleen het clubhuis er weer opgeknapt uitzien, maar zullen ook de stookkosten vriendelijker worden en dragen wij ons steentje bij aan het milieu door minder energie te gebruiken.

Korfbal Vereniging Atlantis hoopt dat u ons met dit project wilt steunen door de aanschaf van de stroopwafels. U helpt ons hiermee terwijl u kunt genieten van een heerlijke roomboter stroopwafel bij uw kopje koffie. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om het resultaat van uw bijdrage op een zaterdag bij ons te komen bekijken in ons clubhuis aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag de 13e stroopwafelactie door korfbalvereniging Atlantis

Vrijdag 13 april aanstaande zal geen ongeluksdag worden want dan zal de jaarlijkse stroopwafelactie van Korfbal Vereniging Atlantis weer plaatsvinden. In de voorverkoop kunnen uiteraard reeds stroopwafels worden besteld, maar op deze speciale geluksvrijdag komen onze leden ook bij zoveel mogelijk van u in Mijdrecht en Wilnis langs de deur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: