Eerste uitwedstrijd Atlantis F2 verliep top

Geplaatst op: 9 april 2012

De eerste wedstrijd op kunstgras na het binnen seizoen verliep zeer goed voor de F2 van korfbalvereniging Atlantis. In Sassenheim wonnen ze van TOP/Wereldtickets.nl.
Nadat er tien minuten te laat werd begonnen omdat het veld nog uitgezet moest worden, stond de F2 op scherp in Sassenheim. Gelijk in de eerste minuut scoorde aanvoerster Maud de 0-1 en al snel volgde de 0-2. TOP kwam terug met een goede aanval, maar dat liep op niets uit. Doordat Emma een goede bal aangaf kon Maud de 0-3 maken. Toen vocht TOP terug en werd het 1-3. Maud en Tessa volgden en maakten de 1-4 en 1-5. Doordat Silke goed verdedigde, kon de tegenstander niet scoren en daarna kwam de time-out. TOP kwam veel aan bal, maar Esmee pakte de bal af en speelde hem naar Tessa, die vervolgens kon scoren. Toen was het de beurt voor TOP die scherp terugkwam, waardoor de ruststand 3-6 was.
Coaches Joyce en Iris bespraken de aanpak voor de tweede helft en gaven de meiden instructies. De pauze duurde wat lang en de meiden speelden tikkertje totdat de wedstrijd weer begon. Er komt een tegendoelpunt en Esmee had een kniewond(je) waar een pleister voor gehaald werd. Daarna kon de wedstrijd worden hervat. De doorloopbal van Silke ging mooi over naar Esmee die, met zere knie, scoorde! Lisanne wilde ook een doelpunt maken en dat lukte net voor de time-out: 4-8. Daarna was het niet meer te houden en liep Atlantis F2 over van enthousiasme. De eindstand werd 4-14. Bij de strafworpen werd de stand 4-1.

De eerste wedstrijd op kunstgras na het binnen seizoen verliep zeer goed voor de F2 van korfbalvereniging Atlantis. In Sassenheim wonnen ze van TOP/Wereldtickets.nl.Nadat er tien minuten te laat werd begonnen omdat het veld nog uitgezet moest worden, stond de F2 op scherp in Sassenheim. Gelijk in de eerste minuut … Lees meer »