Atlantis wint van DKV

Geplaatst op: 9 april 2012

Binnen de eerste minuut werd de score geopend door DKV IJmuiden. DKV startte fel en had al snel de smaak te pakken. Atlantis was echter aanvallend nog zoekend en verdedigend ongeconcentreerd. Binnen 15 minuten stond er een stand van 5 tegen 1 op het scorebord in het voordeel van DKV IJmuiden. Atlantis wist zicht te herpakken en begon aan een inhaalrace. Met een gelijke stand (6-6) werd de eerste helft afgesloten.

Door een schot van afstand van Alex van Senten werd er in de tweede helft voor het eerst een voorsprong genomen. Tot twee keer toe lukte het Atlantis om een voorsprong te pakken. Maar DKV IJmuiden wist beide keren de stand weer gelijk te trekken. Door twee mooi uitgewerkte kansen van Janneke van Ginkel liep Atlantis voor de derde en laatste maal uit en werd de wedstrijd afgesloten met een stand van 12 tegen 9.
Aankomende zaterdag om 15.30 speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis tegen Oranje Nassau in Amstelveen. De thuiswedstrijd werd gewonnen met een stand van 12 tegen 10.

Zaterdag 7 april speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 een thuiswedstrijd tegen DKV IJmuiden. Na een moeizame start wist het eerste team onder leiding van Frits Bruijntjes de wedstrijd met een stand van een 12 tegen 9 af te sluiten en de punten in Mijdrecht te houden. Binnen de … Lees meer »