001 -Brouwer Transport

KDO 3 zaal na bloedstollende slotfase kampioen


Geplaatst op: 7 april 2012

Het derde heren zaalvoetbalteam van KDO is afgelopen woensdag kampioen geworden in de vierde klasse. Na een uitstekend seizoen waarin uiteindelijk 55 punten werden behaald in 22 wedstrijden, werd erin de beslissende kampioenswedstrijd in sporthal De Scheg met 2-0 gewonnen van Legmeervogels 7. In de eerste vijfendertig minuten van de wedstrijd golfde het spel heen en weer. Mede dankzij de absolute uitblinkers in de vorm van beide doelmannen (voor KDO: Remie van Oostwaard) werd er door beide ploegen niet gescoord. Tot grote vreugde van het vele opgekomen publiek maakte Vincent Bartels in de 38e minuut de bevrijdende 0-1. Twee minuten later maakte zijn broertje Maurice het feest compleet door de 0-2 binnen te schieten.

Door dit prachtige kampioenschap speelt het derde volgend seizoen in de derde klasse, wellicht samen in de competitie met KDO 1.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO 3 zaal na bloedstollende slotfase kampioen

Het derde heren zaalvoetbalteam van KDO is afgelopen woensdag kampioen geworden in de vierde klasse. Na een uitstekend seizoen waarin uiteindelijk 55 punten werden behaald in 22 wedstrijden, werd erin de beslissende kampioenswedstrijd in sporthal De Scheg met 2-0 gewonnen van Legmeervogels 7. In de eerste vijfendertig minuten van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: