01 - Nooit Gedacht

Workshop 'Portrettekenen: schilderen met model' bij Paraplu


Geplaatst op: 6 april 2012

Onder de bezielende leiding van kunstenares Melinda van Haren organiseer de Stichting 'Paraplu' eenmalig een unieke workshop portrettekenen met een model. De workshop is bovendien uniek omdat deze bij hoge uitzondering plaats vindt op een zaterdag, namelijk op 28 april a.s.
Het maken van een portret-tekening of -schilderij is een heel eigen, maar wel een echt bijzonder interessante techniek. De toepasbaarheid hiervan is bijna grenzeloos.
"In de ochtend maken we voorbereidende schetsen en letten we op verhoudingen en de werking van licht en donker. In de middag maken we een uitgewerkte schildering en geven aandacht aan opbouw en kleurtoepassing. Na afloop van de workshop is men in staat een portrettekening te maken en verder te ontwikkelen", zo schetst Melinda het verloop van deze workshop, die begint om 10.00 uur en eindigt om plm. 15.00 uur..
Deelnemers nemen hun eigen teken- en schildermateriaal mee en ook een lunchpakket. Omdat er met een model gewerkt wordt, komen er model-kosten bij, te betalen aan de docent: € 5,00.

De kosten voor de workshop bedraagt € 17,00, de materiaalkosten niet inbegrepen.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.

Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop 'Portrettekenen: schilderen met model' bij Paraplu

Onder de bezielende leiding van kunstenares Melinda van Haren organiseer de Stichting 'Paraplu' eenmalig een unieke workshop portrettekenen met een model. De workshop is bovendien uniek omdat deze bij hoge uitzondering plaats vindt op een zaterdag, namelijk op 28 april a.s.Het maken van een portret-tekening of -schilderij is een heel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: