02 - Senior  sportief actief 2e week

Inschrijving Avond4daagse Vinkeveen 2012 weer begonnen


Geplaatst op: 6 april 2012

Van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni zal de "Jumbo Avond4daagse Vinkeveen" plaatsvinden. Je kunt je nu al inschrijven via www.avond4daagsevinkeveen.nl voor de 5 of 10 km. Inschrijven kost € 5,-. Alle informatie is te vinden op de website of op de flyer die op de Vinkeveense scholen is uitgedeeld.

Met vereende krachten is het IJsclub VIOS gelukt om de avond4daagse weer plaats te laten vinden. We zijn daarbij meer dan normaal dank verschuldigd aan onze vrijwilligers en sponsoren Tweed BNO, Rabobank en natuurlijk Jumbo.

Traditioneel is er ook weer de sportiviteitprijs. Die is voor de klas met (procentueel) de meeste inschrijvingen. Zou wel heel mooi zijn als je deze prijs met je klas weet te winnen.

Wij hanteren voor de kinderen van 4 tot 12 jaar de volgende stelregel. Zit je in groep 1 of 2 minimaal 1 avond, groep 3 minimaal 2 avonden en vanaf groep 4 alle avonden mee wandelen. Zit je in groep 7/8, vinden wij het heel knap als je de 10 km loopt.

Heb je je niet via internet in kunnen schrijven, dan kan dat ook nog op dinsdag 29 mei vanaf 17.30 uur in de Boei. De organisatie stelt je inschrijving via de website wel heel erg op prijs.

De vrijwilligers en de organisatie hebben er zin in en zien je graag op 29 mei om er weer een groot wandelfeest van te maken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving Avond4daagse Vinkeveen 2012 weer begonnen

Van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni zal de "Jumbo Avond4daagse Vinkeveen" plaatsvinden. Je kunt je nu al inschrijven via www.avond4daagsevinkeveen.nl voor de 5 of 10 km. Inschrijven kost € 5,-. Alle informatie is te vinden op de website of op de flyer die op de Vinkeveense … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: