001 - Escaperoom aglemeen

Senioren die graag wandelen of fietsen doen de Lentecheck


Geplaatst op: 5 april 2012

Buiten bewegen is gezond en samen met iemand of in een groep op stap is ook nog eens gezellig. Woensdagmiddag 18 april, van 12.30 tot 16:00 uur, vindt de Lentecheck plaats in de Willisstee in Wilnis.

Bij de Lentecheck wordt er van alles nagekeken zoals: oren, ogen, fiets, wandelschoenen, sporttechniek en kennis van verkeersregels. Na deze check kunt u weer veilig en gezellig gaan wandelen of fietsen. En omdat checken alleen niet genoeg is, worden er de week daarna, op 25 april, ook nog een wandel- en fietstocht georganiseerd.

Sportief en veilig op pad voor een klein prijsje (5 euro voor twee middagen). Grijp deze kans om uzelf en uw materiaal weer lenteklaar te krijgen. Er zijn nog enkele plaatsen bij de Lentecheck. Spring op de fiets of wandel even langs een van de servicepunten om u in te schrijven. Buiten sportief bewegen bevordert gezond oud worden en is dus goed voor iedereen. Als u niet kunt kiezen tussen wandelen of fietsen, dan doet u toch gewoon volgend jaar weer mee! Deze jaarlijks terugkerende dag is ontstaan door een samenwerkingsverband met Gemeente De Ronde Venen, Spel en Sport DRV en Stichting De Baat.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Senioren die graag wandelen of fietsen doen de Lentecheck

Buiten bewegen is gezond en samen met iemand of in een groep op stap is ook nog eens gezellig. Woensdagmiddag 18 april, van 12.30 tot 16:00 uur, vindt de Lentecheck plaats in de Willisstee in Wilnis. Bij de Lentecheck wordt er van alles nagekeken zoals: oren, ogen, fiets, wandelschoenen, sporttechniek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: