001 - Vogelvrij TOP

Huis onbewoonbaar na autobrand Raadhuisstraat Wilnis


Geplaatst op: 5 juli 2016

Een woning aan de Raadhuisstraat in Wilnis is tijdelijk onbewoonbaar verklaard vanwege een autobrand.

Rond 4 uur werden de bewoners en omwonenden opgeschrikt door twee harde knallen. Toen men poolshoogte ging nemen bleek er een auto op de oprit van een hoekhuis in brand te staan. De bewoners van de woning konden snel de woning verlaten. 

Door de hevige brand braken ook een aantal ruiten van de woning. Door het snel ingrijpen van de brandweer kon overslaan van de brand naar de woning voorkomen worden.

De woning heeft veel rookschade opgelopen. De brandweer heeft diverse huisdieren uit de woning gered. Er raakte niemand gewond. 

Getuigen gezocht
De politie sluit brandstichting niet uit en is daarom op zoek naar getuigen. Mocht u iets gezien hebben wat belangrijk kan zijn voor het onderzoek, bel dan met de politie via 0900 8844.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Huis onbewoonbaar na autobrand Raadhuisstraat Wilnis

Een woning aan de Raadhuisstraat in Wilnis is tijdelijk onbewoonbaar verklaard vanwege een autobrand.Rond 4 uur werden de bewoners en omwonenden opgeschrikt door twee harde knallen. Toen men poolshoogte ging nemen bleek er een auto op de oprit van een hoekhuis in brand te staan. De bewoners van de woning … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: