001 - Escaperoom aglemeen

Kinderkleding- en speelgoedbeurs op Jenaplanbasisschool Vlinderbos


Geplaatst op: 3 april 2012

Afgelopen zaterdag, 31 maart, heeft de jaarlijkse kinderkleding en -speelgoedbeurs van Vlinderbos weer plaatsgevonden. Toen de organisatie om 09.00 uur de deuren openden, stond er al een rij tot aan het hek van het schoolplein. Er werd weer van alles te koop aangeboden: kinderfietsen, loopauto's, fietsstoeltjes, kinderkleding en erg veel speelgoed. Dit jaar werd er ook koffie met taart (gebakken door de ouders van onze leerlingen) aangeboden en dat werd door onze klanten erg gewaardeerd. De netto opbrengst van de beurs voor Vlinderbos was dit jaar €1790,00. Dit bedrag wordt besteed aan een geweldige activiteit voor de leerlingen tijdens de lustrum viering aan het eind van het schooljaar.
Wij willen op deze plek alle mensen bedanken die de beurs mogelijk hebben gemaakt met hun enorme inzet. De C1000 heeft net als voorgaande jaren de tassen gesponsord. C1000: bedankt! Volgend jaar zullen wij de beurs wederom met veel plezier en dezelfde inzet organiseren!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderkleding- en speelgoedbeurs op Jenaplanbasisschool Vlinderbos

Afgelopen zaterdag, 31 maart, heeft de jaarlijkse kinderkleding en -speelgoedbeurs van Vlinderbos weer plaatsgevonden. Toen de organisatie om 09.00 uur de deuren openden, stond er al een rij tot aan het hek van het schoolplein. Er werd weer van alles te koop aangeboden: kinderfietsen, loopauto's, fietsstoeltjes, kinderkleding en erg veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: