0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

'Crea' op de Beatrixschool


Geplaatst op: 3 april 2012

Op 4 vrijdagen in februari en maart zijn de leerlingen van de Pr. Beatrixschool uit Wilnis creatief bezig geweest onder begeleiding van leerkrachten en ouders. In de ochtend de kinderen uit de onderbouw en in de middag de bovenbouw. Er waren verschillende activiteiten zoals verven, kleien, techniek, weven, literatuur en dansen. Voor de bovenbouw waren er ook wat moeilijkere activiteiten bijvoorbeeld figuurzagen en een powerpoint presentatie maken. Ook erg leuk was het koken, de school rook heerlijk naar pizza en pannenkoeken.

De groepjes met leerlingen uit verschillende klassen waren 2 vrijdagen met dezelfde activiteit bezig en daarna werd er gewisseld. Het thema van de crea was Lente.
Het eindresultaat ziet er erg leuk uit en brengt de school in een gezellige lentesfeer voor de paasviering op 5 april. Eerst mogen de kinderen thuis nog creatief bezig zijn en een lekker hapje maken voor het paasbuffet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Crea' op de Beatrixschool

Op 4 vrijdagen in februari en maart zijn de leerlingen van de Pr. Beatrixschool uit Wilnis creatief bezig geweest onder begeleiding van leerkrachten en ouders. In de ochtend de kinderen uit de onderbouw en in de middag de bovenbouw. Er waren verschillende activiteiten zoals verven, kleien, techniek, weven, literatuur en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: