01 - Nooit Gedacht

Atalante H4 sluit seizoen in stijl af


Geplaatst op: 1 april 2012

De mannen van Atalante H4 mochten afgelopen vrijdag in de Boei aantreden voor hun laatste wedstrijd van dit seizoen. De Vinkeveense equipe, gesponsord door Electroworld Bunschoten te Abcoude, wilde uiteraard ook de laatste wedstrijd in winst omzetten. De tegenstander poogde vooraf nog Atalante om te kopen om er een vijfsetter van te maken, maar daar werd natuurlijk niet aan mee gewerkt. Vanaf het begin af aan was Atalante duidelijk een stuk beter dan de tegenstander Heemstede H4. Ondanks veel inzet en ijver van Heemstede was het klasseverschil tussen de twee teams veel te groot.
Met overtuigende setstanden (25-7, 25-12, 25-10 en 25-10) werd de tegenstander met 4-0 weer naar huis gestuurd. Dit betekende dat Atalante van de 18 wedstrijden er 16 met 4-0 had gewonnen. De blik zal nu gericht moeten worden op het nieuwe seizoen waarin een klasse hoger zal worden gespeeld. Daar kan uiteraard meer tegenstand worden verwacht, maar het vertoonde spel en het klasseverschil van afgelopen seizoen biedt een mooi perspectief voor het nieuwe seizoen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante H4 sluit seizoen in stijl af

De mannen van Atalante H4 mochten afgelopen vrijdag in de Boei aantreden voor hun laatste wedstrijd van dit seizoen. De Vinkeveense equipe, gesponsord door Electroworld Bunschoten te Abcoude, wilde uiteraard ook de laatste wedstrijd in winst omzetten. De tegenstander poogde vooraf nog Atalante om te kopen om er een vijfsetter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: