0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Welpenochtend bij korfbalvereniging Atlantis


Geplaatst op: 3 april 2012

Zaterdag 28 april organiseert Korfbalvereniging Atlantis een welpenochtend voor de jeugd van 4 tot en met 7 jaar. Deze ochtend begint om 10.00 uur en zal om ongeveer 11.30 uur zijn afgelopen. Met veel verschillende spelonderdelen krijgen de kinderen een indruk hoe het er bij deze vereniging aan toe gaat. Voor de jongste jeugd staan plezier en beweging bij ons voorop.

De welpen, leeftijd 4 tot en met 7, trainen iedere zaterdagochtend om 10 uur. Vanaf 8 jaar train je op een doordeweekse avond en word je bij één van onze teams ingedeeld.

Korfbalvereniging Atlantis is meer dan korfbal alleen. Voor de jeugd worden het hele seizoen door nevenactiviteiten georganiseerd. Zoals droppings, sinterklaasfeest, talentenjacht, disco, strandfeest etc. Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een groots eindfeest per leeftijdscategorie. In de zomervakantie gaan veel kinderen mee op het korfbalkamp.

Geef je op per e-mail bij aanmelden@kvatlantis.nl.

Tot zaterdag 28 april 10 uur op het terrein van korfbalvereniging Atlantis aan de hoofdweg in Mijdrecht!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welpenochtend bij korfbalvereniging Atlantis

Zaterdag 28 april organiseert Korfbalvereniging Atlantis een welpenochtend voor de jeugd van 4 tot en met 7 jaar. Deze ochtend begint om 10.00 uur en zal om ongeveer 11.30 uur zijn afgelopen. Met veel verschillende spelonderdelen krijgen de kinderen een indruk hoe het er bij deze vereniging aan toe gaat. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: