001 - Escaperoom aglemeen

Mijdrechtse behaalt gedeelde vierde plaats bij Missverkiezing


Geplaatst op: 2 april 2012

25 maart 2012 was het dan eindelijk zover: De finale van de Miss Plussize Fashion verkiezing en de Mijdrechtse Sandra Loogman was hierbij.

Na maandenlange voorbereiding met fotoshoots, catwalktraing, visagieworkshops en mediatraining was het dan eindelijk zover: De finale van de Miss Plussize Fashion Verkiezing in het Beursgebouw van Eindhoven. Twaalf dames uit heel Nederland streden om de titel van Miss Plussize Fashion 2012.

Om negen uur 's ochtends stonden de dames klaar om nog even de laatste stappen door te nemen voor de grote finale. Om twaalf uur begonnen ze met een zwart/wit kleding ronde en daarna was het snel omkleden voor de gekleurde kleding ronde. De dames straalden op de catwalk en als extraatje deden ze nog een ingestudeerd dansje op de muziek van Michel Teló met het swingende nummer Ai Se Eu Te Pego.

Hierna was er gelukkig iets meer tijd voor de dames om zich klaar te maken voor de galaronde. De dames konden hun haar laten doen bij de kapper, zich achter de schermen nog even opmaken en dan hun prinsessenjurk aantrekken. Na een dikke groepsknuffel was het dan zover. De eerste kandidaat mocht de catwalk op. Alle dames hadden een nummer van Michael Bubble toegewezen gekregen waarop ze twee keer over de catwalk mochten lopen. Als vierde was Sandra en zij straalde op het nummer "Sway". Na het harde gejuich van haar vrienden en familie werd er ook wel een traantje gelaten.

Nadat de laatste kandidaat de catwalk over was gegaan ging de jury in overleg en gingen alle dames nog even het podium op samen met de Miss Plussize Fashion van 2011 Simone Schumacher.

Na een kwartiertje was het dan eindelijk zover en maakte de jury de top 3 bekend: Dominique Groenwegen werd nummer drie, Annelies Leonard werd nummer twee en Iris Nieuwenhuis werd nummer één! De overige kandidaten kregen een gedeelde vierde plaats, want laten we wel wezen, alle kandidaten zagen er geweldig uit en hebben zichzelf overtroffen tijdens deze geweldige verkiezing! Ook Sandra is erg tevreden over zichzelf en gaat door met haar MISSie. Ze heeft diverse contacten gelegd met bedrijven en ze blijft hiermee doorgaan om te laten zien dat je er als plussize vrouw ook geweldig uit kunt zien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse behaalt gedeelde vierde plaats bij Missverkiezing

25 maart 2012 was het dan eindelijk zover: De finale van de Miss Plussize Fashion verkiezing en de Mijdrechtse Sandra Loogman was hierbij. Na maandenlange voorbereiding met fotoshoots, catwalktraing, visagieworkshops en mediatraining was het dan eindelijk zover: De finale van de Miss Plussize Fashion Verkiezing in het Beursgebouw van Eindhoven. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: