02 - Senior  sportief actief 2e week

Finale Mini 3-4 Kamp van GVM '79


Geplaatst op: 2 april 2012

Op zaterdag 31 maart 2012 was de finale mini 3-4 kamp te Wilnis eindelijk een feit. GVM'79 had de eer om deze wedstrijd te organiseren. Deze dag kon natuurlijk niet door gaan zonder hulpouders, vrijwilligers en na een tijdje stroomde de eerste aanmeldingen binnen.
Met wel vijf groepjes had GVM'79 zich geplaatst voor de finale en daar waren we als GVM al erg blij mee! Dit was natuurlijk al een prestatie op zich en nu mochten ze hun kunsten nog een keer vertonen! Elke woensdag trainden we trouw de oefenstof, zetten de puntjes op de i en op zaterdag 31 maart waren we er meer dan klaar voor! Met het GVM gympakje en de haren helemaal netjes stonden de eerste meiden al vroeg in de kleedkamer!
Het ijs werd gebroken door de meisjes 3 kamp 6 t/m 8 jaar. GVM 3 ( Renske Zuiker, Karlijn Hoornweg, Phae Hogendoorn, Merel Koek, Melanie de Graaf en Lisa Nieuwkoop) was als eerste aan de beurt. Met een puntentotaal van 131,44 behaalde zij met een verschil van maar 0,05 net de 4e plaats.
GVM 4 ( Anne Bruggink, Sanne Polman, Ivetta Wartanjan, Marit Zwemer, Britt de Zwart en Grace Victoria) begonnen op de brug en zette een score neer van 128,27 punten. De 13e plaats in de categorie 6 t/m 8 jaar was gevuld. De brug had bij deze meiden de meeste score opgeleverd.
Daarna was het de beurt aan de meisjes 3 kamp 9 t/m 11 jaar waar we maar liefst twee bekers hebben gewonnen! GVM 8 ( Lilian Samsom, Tharinta van Beest, Marijn Zuiker, Indy Jacobs, Megan Bakker en Daniëlle Roest) behaalde met een puntentotaal van 129,99 de 3e plaats!
De beker voor de 1e plaats mocht GVM 7 (Yuli van den Bosch, Marijn Cardol, Quincy van der Linden, Merel ten Haaf, Lincy Bunschoten en Sita van Schaik) in ontvangst nemen. De haren van deze meiden waren allemaal hetzelfde gevlochten met mooie lintjes in de kleuren van GVM. In deze categorie werden de meeste punten behaald op de vloer!
In de middag was het tot slot de beurt aan de meiden 4 kamp 12 t/m 15 jaar. GVM 10 ( Mariëlle Kentrop, Claudia van Avezaath, Linsey van Wijngaarden, Britt van Wijngaarden, Lorraine Blok en Kaylee van Beest) hadden de trampoline als extra onderdeel. Zij zette een verbluffend resultaat neer op de brug! Super netjes en met 45,60 de hoogste score van iedereen! Met 176,20 behaalde GVM 10 een vierde plaats.
Na het afmarcheren was het feest en iedereen kon met trots terug kijken op hun geweldige prestaties! Ook de organisatie was tevreden, de dag had niet beter kunnen lopen. Hulpouders en vrijwilligers ontzettend bedankt!! Door jullie is deze dag een succes geworden! Turnsters, toppie! Op naar de volgende wedstrijd!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Finale Mini 3-4 Kamp van GVM '79

Op zaterdag 31 maart 2012 was de finale mini 3-4 kamp te Wilnis eindelijk een feit. GVM'79 had de eer om deze wedstrijd te organiseren. Deze dag kon natuurlijk niet door gaan zonder hulpouders, vrijwilligers en na een tijdje stroomde de eerste aanmeldingen binnen.Met wel vijf groepjes had GVM'79 zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: